9 Ocak 2010 - Banner Tasarımı Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Tombaladan sonra işlerimin yoğunluğu sebebiyle foruma giremedim, Yeni yılımı özel mesajla kutlayan arkadaşlara 7 Ocak'da karşılık olarak yeni yıl kutlaması gönderdiğim için de üzgünüm xD
Yeni yılın ilk banner tasarım yarışmasının konusu "Renklendirme".
Herhangi bir sailor moon resmi seçin. Birden fazla da seçebilirsiniz. 795x240 boyutunda olacak şekilde banner alanına bu resimleri keserek biçerek ya da olduğu gibi ekleyin. Efektler vs. de kullanmayı ihmal etmeyin. Sonra sıra renklendirmeye gelecek. Renklendirmeden kasıt, var olan renginden farklı renklere yer vermek. Örneğin saçları sarı olan Minako'yu kızıl olarak tasarlayabilirsiniz ya da bu kadar detaya girmez olduğu gibi her bit eşlem editöründe var olan Colorize den faydalanarak yaparsınız. Aşağıdakini ben hazırladım örnek olsun diye.
Etkinlik 21:00 da sona erecek ve oylamaya geçilecektir. Oylama 1 saat sürecek ve sonrasında kazanan ilk 3 arkadaşımız 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaklar.
1 banner gönderme hakkınız var, göndermek için Sailor Club'ı kullanın.
Bugün ayrıca 19:00 gibi bir oyun etkinliği de yapılabilir, bol eğlenceler ^^
Yeni yılın ilk banner tasarım yarışmasının konusu "Renklendirme".
Herhangi bir sailor moon resmi seçin. Birden fazla da seçebilirsiniz. 795x240 boyutunda olacak şekilde banner alanına bu resimleri keserek biçerek ya da olduğu gibi ekleyin. Efektler vs. de kullanmayı ihmal etmeyin. Sonra sıra renklendirmeye gelecek. Renklendirmeden kasıt, var olan renginden farklı renklere yer vermek. Örneğin saçları sarı olan Minako'yu kızıl olarak tasarlayabilirsiniz ya da bu kadar detaya girmez olduğu gibi her bit eşlem editöründe var olan Colorize den faydalanarak yaparsınız. Aşağıdakini ben hazırladım örnek olsun diye.
Etkinlik 21:00 da sona erecek ve oylamaya geçilecektir. Oylama 1 saat sürecek ve sonrasında kazanan ilk 3 arkadaşımız 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaklar.
1 banner gönderme hakkınız var, göndermek için Sailor Club'ı kullanın.
Bugün ayrıca 19:00 gibi bir oyun etkinliği de yapılabilir, bol eğlenceler ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Bütün yazıyı okudum ve yine oyun etkinliğ yok dedim -.- ama sonra gördüm ki varmış *___* mutlu ettin beni mamo *__* ama bu tasarımdan bişeycik anlamadım Ô_o katılcaklara başarılar ben oynu bekliyore~~
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
öncelikle ami çalışman süper ellerine sağlık sonrada beliirtiyim arkiler giydirme etkinliğine bile katrılmış adamıım ben bu etkinlikten saçmasını görmedim uraşıyom ama katılamayabilirim.. mamoru yanlış anlama yani tabi de belki ben yapamadığımdan bana öle gelmiştir
Ben de katıldım bakalım... ^^
@Daydream: Çok sağol *____*
~~
Ayrıca anlamayan arkadaşlara şöyle özetliyim XD
Kullanacağınız resmi ya mamoru'nun örneğindeki gibi renklendireceksiniz, ya da resimdeki karakter(ler)in saç, kıyafet vb şeylerinin renkleriyle oynayacaksınız ^_^
@Daydream: Çok sağol *____*
~~
Ayrıca anlamayan arkadaşlara şöyle özetliyim XD
Kullanacağınız resmi ya mamoru'nun örneğindeki gibi renklendireceksiniz, ya da resimdeki karakter(ler)in saç, kıyafet vb şeylerinin renkleriyle oynayacaksınız ^_^
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
@Daydream, kimseyi photoshop uzmanı ya da fotoğraf stüdyosunda çalışan bir renklendirme uzmanı olarak görmüyoruz elbette. Bu nedenle açıklama kısmına basit bir "colorize" yaparak da katılabilirsiniz yazmışım di mi ama aaaa
Çalışmalar güzel 2 saat sonra oylamada görüşürük xD
Çalışmalar güzel 2 saat sonra oylamada görüşürük xD
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |