9 Ocak 2010 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
yine son dk civarı katıldım bayadır bi etkinliğe katıldığım yoktu hadi bakalım (sınav dönemi biraz eğlenelim )
ami, tornado, dark jeanne, daydream, küçük-melek ve usagi_seiya (o.o) sizinkileri beğendim *.* oy vereceklere kolay gelsin!
ami, tornado, dark jeanne, daydream, küçük-melek ve usagi_seiya (o.o) sizinkileri beğendim *.* oy vereceklere kolay gelsin!
.
McFly ♥
Şimdi oylama zamanı:
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?banner=3
22:00'da forumumuzun logosu değişmiş olacak, diğer logolara da yer vereceğiz elbette ama bu akşamın kazananı kim olacak? Bunu oylarınız belirliyor.. xD
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?banner=3
22:00'da forumumuzun logosu değişmiş olacak, diğer logolara da yer vereceğiz elbette ama bu akşamın kazananı kim olacak? Bunu oylarınız belirliyor.. xD
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
tşkkür ederim ^^ aslında bu kadar güzel çalışmanın arasında pek şansım olamayacağını düşünsem de katılayım dedim (: ve beğenmenize çok sevindim (:
.
McFly ♥
oyumu hotaru-chan'e veriyorum. çok güzel *__*
ayrıca ami ve daydream'in çalışmaları da çok hoşuma gitti. eğer son dakika hotaru-chan katılamasaydı sanırım daydream'e verirdim oyumu ^^
ami'ninkinde usagi de renkli olsa bence daha iyi olurdu gibi ^^
ayrıca ami ve daydream'in çalışmaları da çok hoşuma gitti. eğer son dakika hotaru-chan katılamasaydı sanırım daydream'e verirdim oyumu ^^
ami'ninkinde usagi de renkli olsa bence daha iyi olurdu gibi ^^
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
teşekkür ederim umi *.*
.
McFly ♥
Sailor Daydream yazmış:
aa diyene bak oylamada öndesin ya xD
ve teşekkür ederim world (: beğendiğine sevindim (:
.
McFly ♥
3. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |