9 Ocak 2010 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
hotaru-chan ile Daydream dururken niye ben 1. oldum kendime oy verdim diye pişman hissediyorum şimdi >__<
Edit: Farkettim de bana oy verene sövmediğim kalmış verip vereceğine pişman oldu arkadaş XD Ama teşekkürler yani beğenmiş olmasına sevindim arkadaşın o.o
hotaru-chan ile Daydream dururken niye ben 1. oldum kendime oy verdim diye pişman hissediyorum şimdi >__<
Edit: Farkettim de bana oy verene sövmediğim kalmış verip vereceğine pişman oldu arkadaş XD Ama teşekkürler yani beğenmiş olmasına sevindim arkadaşın o.o
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
Banner Etkinliği Sonuçları
1. Tornado (4 oy - 500 sp)
2. ami
2. hotaru-chan
2. Sailor Daydream (3 oy - 400 sp)
Tebrikler Tornado (sihirli puanlarını az beklet arkaplan ve özel avatar için kullanırsın ahah xD), ve ami, hotaru-chan, Sailor Daydream sizler de iyi iş çıkarttınız. Ben tüm katılanları kutluyorum...
1. Tornado (4 oy - 500 sp)
2. ami
2. hotaru-chan
2. Sailor Daydream (3 oy - 400 sp)
Spoiler:
Tebrikler Tornado (sihirli puanlarını az beklet arkaplan ve özel avatar için kullanırsın ahah xD), ve ami, hotaru-chan, Sailor Daydream sizler de iyi iş çıkarttınız. Ben tüm katılanları kutluyorum...
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
tebrik ederim
favorilerimin 3nün de dereceye girmesi sevindirdi beni
favorilerimin 3nün de dereceye girmesi sevindirdi beni
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |