9 Ocak 2010 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Yazar
arkaplan mesajlarımızın arkaplanı olabilir tahminimce bir ara vardı öyle bir düşünce
ama avatar konusunu ben de merak ettim. Mamoru'nun süprizlerini bekliyoruz 

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

aslında daha önceden açıklanmıştı avatar açtığımız konularda başlığın yanında duran savaşçımızın resmi olan avatar olması lazım sanırm ^^ onları istediğimiz gibi değiştirebileceğimiz bi özellik getireceğini duyurmuştu mamoru (:
.
McFly ♥

Ya ama hani 3 hafta etkinlik yoktu
Ben girmedim o yüzden dün bi' yere gitmiştik
Böğüüü
En sevdiğim etkinlik
Katılsaydım ami kapardı benim oyumu *-*

Ben girmedim o yüzden dün bi' yere gitmiştik

Böğüüü

En sevdiğim etkinlik

Katılsaydım ami kapardı benim oyumu *-*
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

woaaaw o.o güzelim bir etkinlik ve bensiz
çalışmalar harikaymış ... fakat ben hotaruchanınkine bayıldım *--* dehşet yapmışın len o.o
sonraki isimler ami.seros.dArk JeaNNe.usagi_seiya felan fistan... o.o yarışmayı kazananları tebrik ederim =)

çalışmalar harikaymış ... fakat ben hotaruchanınkine bayıldım *--* dehşet yapmışın len o.o
sonraki isimler ami.seros.dArk JeaNNe.usagi_seiya felan fistan... o.o yarışmayı kazananları tebrik ederim =)
.
.
pağmaklarım .
.

pağmaklarım .

banner etkinliğii o.O" geçen seferkinide kaçırmıştım sanırım ben o.O"
çok güzel bannerler *-* tebrikler çok güzel olmuş bu banner foruma
çok güzel bannerler *-* tebrikler çok güzel olmuş bu banner foruma

Usagi Tsukiano yazmış:
8 gün geciktin xP
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<

6. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 86 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |