9 Temmuz 2010 - Duvar Yazısı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
aa ewt ewt bnde diorm nerden duymuştum sailormoon_15 çaldığınıda kabul ettin nasılsa sorun kalmadı JuriChan ınnfln sözünü bilmiorm ama seninkini gerçekten duymuştum eğer onlarınkşde çalıntıysa onlarda alınmaz merak etme
Rana'm ♥
Nick Jonas ♥
çalıntı olanları zaten Sailormooooon (çok o koydum xD) Googlede arar bulur ,
ve hotaru_cha senin duvar yazın internette çok yaygın
ve hotaru_cha senin duvar yazın internette çok yaygın
Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin
etkinlikleri admişnler bitirir. Eğer cenk abinin de işi çıkmasa gelip başlığı kilitler ve oylamayı başlatırdı. Bu durumda büyük ihtimalle etkinlik ya ileri bi saate yada yarına ertelenecektir. Başlık kilitlenene kadar atılan duvarlarda sayılır : bu arada (ç)alıntı yapmak gerçekten ayıp arkadaşlar, böyle güzel bir sevgi ve kardeşlik forumunda etkinlikte hile skandalı hiç yakışmıyor, lütfen U.U
ve duvarımı beğenen arkadaşlara teşekür ederim *-* ben de ilk duvarı sevdim ama cenk abi kurallarda bir cümleyi geçmieycek demiş. Gerçi ben süs amaçlı koydum ama olsun yanlış oplabilir
ve duvarımı beğenen arkadaşlara teşekür ederim *-* ben de ilk duvarı sevdim ama cenk abi kurallarda bir cümleyi geçmieycek demiş. Gerçi ben süs amaçlı koydum ama olsun yanlış oplabilir
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 40 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |