Hime Seçimi 2010 Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
2010 yılının festival prensesi kim olacak?
Arkadaşlarımız bu festivale özel avatar ve imzalar hazırladılar. Şimdi bunları yarışmaya dahil etme zamanı. Oylamada her imzaya 1-10 puan aralığında puan vereceksiniz ve kendi tasarımınıza oy veremiyorsunuz.
Oylama saat 20:00'da başlayacak.
Yarışmaya katılmak için kimonolu imzanızı eklemiş bir şekilde buraya "katılıyorum!" şeklinde tek bir mesaj atın. Ben yarışma kaydınızı gerçekleştireceğim. Birden fazla imzasında resim olanlardan sadece ilk olanı alacağım.
Saat 7'ye kadar buradan yarışma başvurusu yapabilirsiniz...
Geçen Yılın Taç Sahipleri
2007 Himesi -> Sailor_Rei
2008 Himesi -> usa-ko
2009 Himesi -> umi-chan
Hime adayları sıra sizde ! =)
Arkadaşlarımız bu festivale özel avatar ve imzalar hazırladılar. Şimdi bunları yarışmaya dahil etme zamanı. Oylamada her imzaya 1-10 puan aralığında puan vereceksiniz ve kendi tasarımınıza oy veremiyorsunuz.
Oylama saat 20:00'da başlayacak.
Yarışmaya katılmak için kimonolu imzanızı eklemiş bir şekilde buraya "katılıyorum!" şeklinde tek bir mesaj atın. Ben yarışma kaydınızı gerçekleştireceğim. Birden fazla imzasında resim olanlardan sadece ilk olanı alacağım.
Saat 7'ye kadar buradan yarışma başvurusu yapabilirsiniz...
Geçen Yılın Taç Sahipleri
2007 Himesi -> Sailor_Rei
2008 Himesi -> usa-ko
2009 Himesi -> umi-chan
Hime adayları sıra sizde ! =)
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Bende katılıyorum
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 48 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |