Niruberu 09.09.09~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
2.Böl. çok sevdim Öncelikle en baştan bir güzel yorum yapmak istiyorum ve başlıyorum.. ''1.böl. anlatımından yola çıkarak savaşı gözümün önünde canlandırdım ve yakışıklı olduğuna karar verdim xD Canda iyi.. xP Amaa... asıl beni mutlu eden Savaşla doğ. günü tarihimizin aynı olması ''3 ağustos'' görünce dedim ''aaa... aynı gün süper be '' Ayrıca hikayeyi anlatış tarzın güzel akıcı sıkıcı olmasından iyidir yani.. ^^ Yeni böl. bekliyorum umarım en ''KıSa'' zamanda gelir diyerek yorumuma son veriyorum.. ^^
Lacrimis struit insidias cum femina plorat. 🌙
bunun annesi çok uyuz U_U savaşın yerine olsam cinnet geçirirdim ben gitarım alıncak elimdem artistin teki yüzüünn olduu başkkaa afsfhjkfada xD
Anlatımın güzel gidiyo berk okurken sıkılmıyo insan ben bu bölümüde beğendim *-*
Ouvvv yeni okull yeni arkdaşlarr yenii KIZLAAR ahaha bakalım neler olucak
Anlatımın güzel gidiyo berk okurken sıkılmıyo insan ben bu bölümüde beğendim *-*
Ouvvv yeni okull yeni arkdaşlarr yenii KIZLAAR ahaha bakalım neler olucak
Chou~ yazmış:
Lacrimis struit insidias cum femina plorat. 🌙
ahaha teorileriniz çok güzel şuanda kafamda neler olacağı oluştu ancak akışına bırakıp yazmayı daha çok seviyorum.kafama estikçe falan xD yani ondan can ile savaş aynı kıza mı aşık olur ya da biribirine mi aşık olur bilemicem şuan için xDDD ama bazı tasarılar oluştu kafamda..takip ettiğiniz için size çok teşekkür ediyorum *___* kendime güvenim gelmeye başladı *__*
2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 61 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |