Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [6.Bölüm Geldi!]-GEÇMİŞİM
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Sailor Moon Forum -> Fanart ve Fanfic

Yazar
Otaku
Otaku

Teşekkür: 39

Durumu: Çevrimdışı

anahbeth
Otaku
Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [6.Bölüm Geldi!]-GEÇMİŞİM Konu: Yanıt: Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [5.Bölüm Geldi!]-RÜYA
Alıntıyla Cevap Gönder
hepsini bir oturuşta okudum tabi burdaki 1 hafta içersinde yazılan diğerlerinide Şaşırmış Durumda
çok güzel yazıyorsun hiçte yazım yanlışı göremedim Çok Mutlu
çok merak ettim o eline konan şey galiba peri acaba shugo charadaki gibi mi ? İnanamıyor!
nese çok merak ediyorum yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum Çok Mutlu

neden neden neden bir türlü avatarımı değştiremiyorum neden beceremiyorum :'(
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Şub 2012 13:11
JouNoTori
Üye
Üye

Teşekkür: 5

JouNoTori
Üye
Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [6.Bölüm Geldi!]-GEÇMİŞİM Konu: Yanıt: Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [5.Bölüm Geldi!]-RÜYA
Alıntıyla Cevap Gönder
Şu testlerden kurtulabilirsem yazacağım yeni bölümü ehe ^^
Yok ona pek şaapmadım Gülücük Dağıtıyor

Konnichiwa, ore no namae wa..
http://www.venusforum.net/tanisma/hiya-hiyaa/

My Anime List
http://myanimelist.net/profile/JouNoTori

Her türlü Türkçe,Japonca,İngilizce çeviri yapılır, itinayla hayal gücünden bir şeyler sallanır.
En Yukarı Git
19 Şub 2012 13:13
MoonMirror
Master Otaku
Master Otaku

Teşekkür: 100

MoonMirror
Master Otaku
Alıntıyla Cevap Gönder
1 Bolum icin yorum

Bilmiyorum ama momokonun kucuklukde sailor moona inanmasi ve bir kristale ay kristale benzedib onu kendi ay kristali yapmasi bana cok yakin.Cunki bende oyle yapdim ve halada kendi icimde sailor moona inaniyorum,aya bakarak sanki serenity ile konusuyorum.Ben hatta chibiusanin uzay zaman anahtarina benzer bir anahtar bulub onu zaman anahtarim yapmisdim. Baska cocuklarda sailor moona bakiyorlardi ama onlarla konusurken hic biri benim gibi icden konusmuyordu,hatta ben kendimi yanliz hiss ediyordum.Simdide kime sailor moona ve ya diyer seylere inandigimi soylesem bana guleceklerini sanardim,ama simdi senin yazdigini okudukdan sonra kendimi toplayib bunlari yazdim.Insallah benimle alay etmezsiniz.

En Yukarı Git
21 Şub 2012 16:56
MoonMirror
Master Otaku
Master Otaku

MoonMirror
Master Otaku
Alıntıyla Cevap Gönder
Cok guzel yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorum.

En Yukarı Git
21 Şub 2012 17:13
MoonMirror
Master Otaku
Master Otaku

MoonMirror
Master Otaku
Alıntıyla Cevap Gönder
Bir az bolum uzun olursa iyi olur ama yinede ellerine saglik.

En Yukarı Git
21 Şub 2012 17:13
JouNoTori
Üye
Üye

JouNoTori
Üye
Alıntıyla Cevap Gönder
Yorumların için çok teşekkür ederim ve inan bana, bence bu foruma üye olup da bunları okuyan hiç kimse senin alay etmeez, herkes içten içe aynı Gülücük Dağıtıyor

My Anime List

Her türlü Türkçe,Japonca,İngilizce çeviri yapılır, itinayla hayal gücünden bir şeyler sallanır.
En Yukarı Git
21 Şub 2012 17:57
princess_serenity
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

Teşekkür: 142

princess_serenity
Güzelliğin Savaşçısı
Alıntıyla Cevap Gönder
MoonMirror yazmış:
1 Bolum icin yorum

Bilmiyorum ama momokonun kucuklukde sailor moona inanmasi ve bir kristale ay kristale benzedib onu kendi ay kristali yapmasi bana cok yakin.Cunki bende oyle yapdim ve halada kendi icimde sailor moona inaniyorum,aya bakarak sanki serenity ile konusuyorum.Ben hatta chibiusanin uzay zaman anahtarina benzer bir anahtar bulub onu zaman anahtarim yapmisdim. Baska cocuklarda sailor moona bakiyorlardi ama onlarla konusurken hic biri benim gibi icden konusmuyordu,hatta ben kendimi yanliz hiss ediyordum.Simdide kime sailor moona ve ya diyer seylere inandigimi soylesem bana guleceklerini sanardim,ama simdi senin yazdigini okudukdan sonra kendimi toplayib bunlari yazdim.Insallah benimle alay etmezsiniz.

aslında bende geçen sene başladım ama bi aralar evde moon tiara action yapıyordum. bazen derste sırada hafif hareketlerlede. ama bir keresinde bir mevlitte canım sıkıldı ve sailor moon un dönüşüm ve saldırı hareketlerini ayağa kalkmadan yapmaya çalıştım. bir kaç kez kendimi ay savaşçısı olarak rüyamda gördüm.bunlar normal bence. gerçekten kalpten inanmak ve her aya baktığında var olduğunu düşünmek.... tamam dugusala bağladım biliyorum ama bunları yazmaya zorunlu hissettim kendimi nedendir bilmem.

not: bu aralar kareli kağıttan eternal henshn brooche(eternal dönüşüm broşunu yapmaya çalışıyorum çok pahalı gerçeği)

""Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."" -Oracle Turret

INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
En Yukarı Git
22 Şub 2012 23:45
MoonMirror
Master Otaku
Master Otaku

MoonMirror
Master Otaku
Alıntıyla Cevap Gönder
tesekkur ederim.

En Yukarı Git
23 Şub 2012 0:22
princess_serenity
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

princess_serenity
Güzelliğin Savaşçısı
Alıntıyla Cevap Gönder
sorun değil bu arada bu gün derste gizlice moon tiara action yaptım içimden geldi Çok Mutlu
mermaid melody animesinin şarkılarını söyleyip beden dersinde basketbol sırasında şarkı söyleyip dans ede gibi etrafımda dönmek ve şarkı söylemek....

hepsi benim hobim Çok Mutlu
bu gün bir arkadaşım ( kankam) bana çizgifilmden fırlamış gibisin dedi(animeyi bilmeyen şahıs Madde ) galiba böyle onlara göre saçma hareketleri utanmadan yapmam. bende sağol daha iyisini yapmaya çalışıyorum diyecektim ama demedim Çok Mutlu

""Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."" -Oracle Turret

Sapioromantic Demisexual
En Yukarı Git
24 Şub 2012 0:07
JouNoTori
Üye
Üye

JouNoTori
Üye
Alıntıyla Cevap Gönder
Bu arada birazdan hafif uzun bir bölüm geliyor geçmiş açığa çıkıyooor Çok Mutlu

My Anime List

En Yukarı Git
24 Şub 2012 21:59
JouNoTori
Üye
Üye

JouNoTori
Üye
Alıntıyla Cevap Gönder
6.BÖLÜM "Geçmişim"

"Dela?! Ne diyor bunlar neyi kabul ettik biz?"

"Sorufeju.. Pardon Momo-chan. Sanırım her şeyi sana anlatmanın zamanı geldi de geçiyor,ne dersin?"

"Ha?"

Tabii ki anlatmalıydı! Hiç bi şey anlamıyordum neyi kabul etmiştik ne oluyordu?

"Her şey senin paralel bir evrende, küçük bi dükkanı keşfetmenle başladı."

"Ne dükkanı? Ne diyorsun?"

"Sanırım hepsini sana en baştan göstermeliyim, ha ne dersin?"

Ortalık karardı.

FLASHBACK I (Nasıl yani?)

"Anne ben çıkıyorum!"

"Görüşürüz canım."

Evden çıkıp okula doğru gitmeye başladım. Sırtımda kemanım vardı ve bu sefer biraz ağır gelmişti tabi. Yolda en yakın arkadaşım Juny ile karşılaştım ve yürümeye devam ettik.

Yürürken tam okula varmak üzereyken bir şey unuttuğumu fark ettim. Lanet olası fizik kitabım evdeydi! İlk ders fizikken hem de.

"Ju-chan, ben eve geri dönüyorum, fizik kitabım evde, of!"

"Oops, Momo-chan bugün geç kalırsan adam seni kıtır kıtır doğrar biliyorsun di mi?"

"Umrumda değil!!"

"Sakin ol sakin!"

"Haha tamam çabuk gelmeye çalışıcam Ju-chan."

Eve doğru depar atarak koşmaya başladım, ha unutmamak gerekir ki koşarken yolun yarısında çantam açıldı ve içinden tüm kitaplarım döküldü. Ben dünyanın en şirin ve en şanssız kızıyım, evet!
İçinden bilimum cadılar,periler,animeler ve mangalarla ilgili şeyler de döküldü tabi. Doğrusunu söylemek gerekirse ders kitaplarından fazla yer kaplıyorlar. Çantamı toparladıktan sonra eve doğru tekrar yola koyuldum, bu sırada kitaplarımdan birini elime aldım, Yahou-douka denen bi yerden bahseden çok eski bi kitabım vardı.
Söylenene göre içinde insan görünümlü bi satıcı varmış ve sihirli güçleri mevcutmuş.
Kitapta kadının ve mağazanın tarifi şöyleydi.
"İki tarafından toplanmış kısa saçları var koyu yeşil ile siyah arasında, kıyafeti cadı elbisesine benziyor elmacık kemikleri hafif çıkık ve burnu kemersiz. Onu gördüğünüzde yüzündeki farklılığı hissedebilirsiniz. Yahou-douka'nın içi hafif küflü görünür ama aslında girdiğinizde dünyanın en pak yeriymiş gibi gelir size!"

Şansıma, Yahou-douka yakınımdaydı, ehe. Gitmeye karar verdim.

Aynen kitapta anlatıldığı gibiydi.

My Anime List

En Yukarı Git
24 Şub 2012 22:15
princess_serenity
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı

princess_serenity
Güzelliğin Savaşçısı
Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [6.Bölüm Geldi!]-GEÇMİŞİM Konu: Yanıt: Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [6.Bölüm Geldi!]-GEÇMİŞİM
Alıntıyla Cevap Gönder
ilginç olmuş devamını beklerim Çok Mutlu

Sapioromantic Demisexual
En Yukarı Git
24 Şub 2012 22:31
MoonMirror
Master Otaku
Master Otaku

MoonMirror
Master Otaku
Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [6.Bölüm Geldi!]-GEÇMİŞİM Konu: Yanıt: Sen,Evet Sen! MO-MO-KO! [6.Bölüm Geldi!]-GEÇMİŞİM
Alıntıyla Cevap Gönder
Guzel olmus,devamini beklerim.

En Yukarı Git
25 Şub 2012 16:23
YaSeHime
Master Otaku
Master Otaku

Teşekkür: 114

YaSeHime
Master Otaku
Alıntıyla Cevap Gönder
biraz kısa olmuş ama devamını beklerim Kahkaha Atıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
25 Şub 2012 16:43
JouNoTori
Üye
Üye

JouNoTori
Üye
Alıntıyla Cevap Gönder
Şu an üzerimde feci bi ilham var ama yazamıyorum maalesef bu aralar fazla yoğunum ben bile merak ediyorum ne olacak Çok Mutlu

My Anime List

En Yukarı Git
28 Şub 2012 22:11

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 61 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız