| Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar
çalışmaların bir harika süpersin ya seroma katılıyorum
bi de imzaya koyduğun resimleri keserek mi koyuyosun yoksa texture atıp resmin üstüne gelen kısmını mı siliyosun umarım anlatabilmişimdir ya
saçmaladıysam kusura bakma lütfen, imza yaparken nasıl teknikler kullanıldığını bilmiyorum 
bi de imzaya koyduğun resimleri keserek mi koyuyosun yoksa texture atıp resmin üstüne gelen kısmını mı siliyosun umarım anlatabilmişimdir ya
By Gold (Esin*mm harikasın *-*)
@venusyıldızı: Öncelikle teşekkürler ^^ Ve anlatabildin merak etme XD Ya değişiyo o iş ya bazen bi türlü yapıyorum bazen öbür türlü kafama göre... Mesela bu son yaptığım bannerda normal kestim xD
@seros: Sağol seros *-*
@seros: Sağol seros *-*
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
çok güzel olmuş
öncekine bakış bu daha güzel diğer yaptığın banner'deki resim daha güzeldi ^___^
ama bu resimde hoş yazı da çok uyumlu olmuş ^-^renklerde çok tatlı (:
öncekine bakış bu daha güzel diğer yaptığın banner'deki resim daha güzeldi ^___^
ama bu resimde hoş yazı da çok uyumlu olmuş ^-^renklerde çok tatlı (:
banner çok şeker >.<
.
McFly ♥

banner çok güzel *.* resim çok şirin ^^ kar taneleri ve kullandığın font çok hoş 
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
| 118. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
| Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |

+
+