| Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar
Anem o__O Şu Satürnlü olan dehşet olmuş o__O Bayıldım. Öldüm, bittim. o__O
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

sugoi desu ne *-*
harika olmuşlar *-*
harika olmuşlar *-*
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
Tornado yazmış:
bna diyene bak
yanlız süper olmuş bunlar *.* ellerine sağlık
ve satürn'lü *.* süpersin ya.. laf bulamıyorm >.<
.
McFly ♥

Çok sağol hotaru-chan *-*
Şincik XD Bu da can sıkıntısından doğan -sahipsiz- bir çalışma xD Ama canım artık ne kadar sıkıldıysa aynı resme üçbinbeşyüz tane efekt yapa yapa farklı bi imza gibi koydum asdfsfgdsgsdf XD XD XD

Şincik XD Bu da can sıkıntısından doğan -sahipsiz- bir çalışma xD Ama canım artık ne kadar sıkıldıysa aynı resme üçbinbeşyüz tane efekt yapa yapa farklı bi imza gibi koydum asdfsfgdsgsdf XD XD XD

by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
aldım imzayı *-* çok güzel olmuş *.* arigato gozaimashita 
| 120. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
| Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |