Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar

Teşekkürler arkadaşlar çok mutlu oldum *-*
SSF: Düşünmem gerek saasfafdsgds XD
Bunlar da Kimi Ni Todoke'li avatarlar
Ama sahipsiz mi bıraksam hepsini saklasam mı karar veremiyorum o.o (hotaru-chan seni anlıyorum ya XD)
Şunu vermicem
Bunu nasıl renklendirdim bilmiyorum gerçek gibi oldu anime kendime hayran kaldım sadfsgsfsdf XD ~ mütevazı(!) kişicik XD ~
Bunlar da sahipsiz XD SSF dışında herkes alabilir asdsafsgsf XD

SSF: Düşünmem gerek saasfafdsgds XD
Bunlar da Kimi Ni Todoke'li avatarlar

Şunu vermicem

Bunu nasıl renklendirdim bilmiyorum gerçek gibi oldu anime kendime hayran kaldım sadfsgsfsdf XD ~ mütevazı(!) kişicik XD ~
Bunlar da sahipsiz XD SSF dışında herkes alabilir asdsafsgsf XD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

mütevazı kişilik >.<
neden istek almıosun ya kendi kendine takılıyor insanlığa hiç bir yararın olmuo >.< yakıştıramadım cık cık aadafadssa XD
bu arada laf söylemeye gerek olmadığını zatn kendin belirttiğin bize bir şey düşmüo
(ama yorum yapamadan duramıcam bu kadar güzel yapmak ayıptır bizi ezik bırakıon U_U kendim ezik hissssssediyorum XD nese tek kelime ile fevkalade XD)
not: Nerdesin sen ya? Yok oldun yine (buradayım diye şaka yapma T_T)
neden istek almıosun ya kendi kendine takılıyor insanlığa hiç bir yararın olmuo >.< yakıştıramadım cık cık aadafadssa XD
bu arada laf söylemeye gerek olmadığını zatn kendin belirttiğin bize bir şey düşmüo
(ama yorum yapamadan duramıcam bu kadar güzel yapmak ayıptır bizi ezik bırakıon U_U kendim ezik hissssssediyorum XD nese tek kelime ile fevkalade XD)
not: Nerdesin sen ya? Yok oldun yine (buradayım diye şaka yapma T_T)
Pasión de los cielos...

@dark: ben burdayım asdasfasd xD yazılılar çoktu bu hafta rahatladım internete giriyodm da çok durmamak için msne girmiyodum özellikle girsem de ç.dışı fln giriyodm xD
ayrıca çok sağol *-*
@ssf: hadi al be acıdım xP xD
ayrıca çok sağol *-*
@ssf: hadi al be acıdım xP xD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Tornado yazmış:
itiraf ediyorum ilk bakışta gerçek fotoğraf sandım. sonradan anladım renklendirme olduğnu. çok başarılı bir avatar renklendirmesi. aşmışsın sen ya *-*

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

121. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |