Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar
Not: Bu arada sen benim fanficim yemekteyizdesin haberin var mı XD
Not: Bu arada sen benim fanficim yemekteyizdesin haberin var mı XD
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

@Hachiko & World: Eleştirileriniz için sağolun ^^ Psd elimde belki biraz oynayıp güzelleştirebilirim becerebilirsem XD
@Hachiko: Ben Kıvanç o.O" Ama Tordi diyip geç işte XD
@Neo: Alabilirsin tabi de imzayla biraz daha oynucam ama bu hali de güzel diyosan sen bilirsin ^_^"
Ve hayır görmedim pek bakmıyorum da o.O"
@Hachiko: Ben Kıvanç o.O" Ama Tordi diyip geç işte XD
@Neo: Alabilirsin tabi de imzayla biraz daha oynucam ama bu hali de güzel diyosan sen bilirsin ^_^"
Ve hayır görmedim pek bakmıyorum da o.O"

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Ama bakman lazım xP Ölürsün gülmekten xP
Tamam ben kaptım onları sağol
Tamam ben kaptım onları sağol

Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<

C.C'nin bu resmini görür görmez "bundan bir imza yapmalıyım!" dedim kendi kendime ama çok da saçma bişi çıktı ortaya o.O Hayal ettiğimden çok farklı oldu T_T Bi tek ilk defa yaptığım avatarı sevdim XD XD
Sahipsizdir, olur da almak isteyen olursa alabilir O.o

Sahipsizdir, olur da almak isteyen olursa alabilir O.o

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

wuuuuuuw sen buna saçma diyosan ben napıyım tornado-kun harika olmuşşşşşş ayyyy bayıldım çok farklı bişi olmuş yaaa ben alabilir miyimmmm noluuuuuuurrrrr
dip not: acaba psd si elinde mi ???

dip not: acaba psd si elinde mi ???

By Gold (Esin*mm harikasın *-*)

125. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |