Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar
sevdim bunu
değişik olmuş 

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

Süper bi imza olmuş herzamanki gibi u.u Aferin lan u.u Zaten öyle süper bi resimden dandik bi imza çıkartsaydın bizzat gelir photoshop prıgramını silerdim pc'nden =P Ehm.. bayağı bi beğendim hatta aou'ya da bak oraya da şeettim. güzel oldu. ee kimin imzası u.u + (hade hadexP) kim yaptı.. u.u

Çüş ulan O__ô bu ne böyle dehşet-ül vahşet bu heralde O-O süpeersin arashi..
Eee tabi mei-chan'in de rolü büyük kim istedi asdfasdfasdf :p
devamınıçokgüzelgözlerimlebekliyorum xDD
Eee tabi mei-chan'in de rolü büyük kim istedi asdfasdfasdf :p
devamınıçokgüzelgözlerimlebekliyorum xDD

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

Zaten Tordi bana o resmi gösterdiği anda dedim.. bu resimden bir imzam olmalı dedim.. o imza benim olmalı dedim.. hadi bana bi kıyak geç de imza yapıver dedim.. ve sonuç! u.u dehşet-ül vahşet, vahşet-ül dehşet bi imza, über bir imza! u.u bayıldım lan ! xD

Ahah çok teşekkürler ya ne çok beğenildi *___*
@dowaa: Sen bu kadar çok beğenir miydin kız XD
@ei-chan: Olay tam olarak öyle gelişmedi... O resmi sana gösterdiğimde isteyeceğini biliyodum o yüzden sana göstermeden önce kendime çaktırmadan imza yapmakla sana yapmak arasında bayaa bi gidip geldim XD XD XD
@dowaa: Sen bu kadar çok beğenir miydin kız XD
@ei-chan: Olay tam olarak öyle gelişmedi... O resmi sana gösterdiğimde isteyeceğini biliyodum o yüzden sana göstermeden önce kendime çaktırmadan imza yapmakla sana yapmak arasında bayaa bi gidip geldim XD XD XD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Tornado yazmış:
Gayette beyendim O.o senin çalışmlarında aslında nedense bişiler arıyorum O.o hoş herkeste arıyorum ama sende resmen didikliyorum asdfasdf xDD
Ama cidden bu güzel olmuş leen *_______*

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

126. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |