Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar

Tornado yazmış:
ne ara yaptın ya O.o burada yazı yazıyordum görmemişim insan bir şey yapar koydum der titretir filan cık cık
süper bi imza ne diyim ben sana süpersin bitanesin ya
tabi bulduğum resminde etkisi var kabul etmek lazım
ay allahım ne kadar güzel çıkmışlar
süper fevkaledenin fevkinde
diyecek laf kalmadı >.<
edit: imzamı nasıl ortaya koyabilirim bunu da cvpla >.<
Pasión de los cielos...

Eheh beğenmene çoo..k sevindim *-*
Evet msne girmedim ondandır msne girdi mi çıkamıyorum kahvaltı edene kadar siteye koyayım şunu dedim az sonra da çıkıcam zaten XD Okul geliyo accık ders çalışmak gerek U.U (Yalan, dershane ödev verdi ve ben tatil boyunca dokunmadım >.< )
Evet msne girmedim ondandır msne girdi mi çıkamıyorum kahvaltı edene kadar siteye koyayım şunu dedim az sonra da çıkıcam zaten XD Okul geliyo accık ders çalışmak gerek U.U (Yalan, dershane ödev verdi ve ben tatil boyunca dokunmadım >.< )

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

ikizim imzanı [center] [/ center] koduyla ortalıyabilirsin xD
tornado ne tembelsin haa U.u
burada resmin oartasında bişi varmı yoksa direk ikisini silip mi birleştirdin xD
edit:töbe töb... 100. kere düzenliyorum mesaji düzenlede kod görülüyor mesajda görülmüyor."/" ile"c" arasına boşluk bıraktım onu silersin ikiz
tornado ne tembelsin haa U.u
burada resmin oartasında bişi varmı yoksa direk ikisini silip mi birleştirdin xD
edit:töbe töb... 100. kere düzenliyorum mesaji düzenlede kod görülüyor mesajda görülmüyor."/" ile"c" arasına boşluk bıraktım onu silersin ikiz

çok güzeller ^_^
müsic is life *__* süper çok sevdim onu ...dark'ınki de çok hoş olmuş ellerine sağlık (:
bende bi imza istiyorum *-* bu resimleri çok seviyorum yaparsan sevinirim ^___^
müsic is life *__* süper çok sevdim onu ...dark'ınki de çok hoş olmuş ellerine sağlık (:
bende bi imza istiyorum *-* bu resimleri çok seviyorum yaparsan sevinirim ^___^
Spoiler:

hala güzel olmadı diyo ya XD
çok sevdim ben *-* domo arigatou ^-^
çok sevdim ben *-* domo arigatou ^-^

132. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |