Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar

michiru'lu takım çok güzel olmuş. michiru'yu imza sınırları dışına çıkarman daha da güzel göstermiş
hachi ve nobu'lu da çok güzel

hachi ve nobu'lu da çok güzel

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

Spoiler:
Tornado boş bir zamanında bana bundan avatar ve imza yapabilir misin?üzerine istediğini yazabilirsin
http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^
animelist aldım yuhaa ^ . ^

Ohoo ne çok istek birikmiş *-*
Arkadaşlar isteklerinizi kısa zamanda yapmaya çalışıcam ama bu aralar pek bilgisayarı açamıyorum yani gecikebilir biraz bekliceksiniz özür dilerim ^^"
@Neptune Princess: Bu da senin isteğin~ Umarım beğenirsin ^.^
Arkadaşlar isteklerinizi kısa zamanda yapmaya çalışıcam ama bu aralar pek bilgisayarı açamıyorum yani gecikebilir biraz bekliceksiniz özür dilerim ^^"
@Neptune Princess: Bu da senin isteğin~ Umarım beğenirsin ^.^

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

İsteklerin bazıları~
@marvelgirl: Biraz batırdım evet aklıma pek bişi gelemedi sevmediysen gene yaparım ama o.o'

@SailorMars: GIF'li yaptım umarım sorun olmaz XD Umarım beğenirsin~
Arkadaşlar bundan sonra bi süre istek almıcam, bilginize. Pek bilg. açamıcam çünkü... moon_prenses ve Flame-chan sizlerin istekelrinizi yapıcam ama merak etmeyin XD
@marvelgirl: Biraz batırdım evet aklıma pek bişi gelemedi sevmediysen gene yaparım ama o.o'

@SailorMars: GIF'li yaptım umarım sorun olmaz XD Umarım beğenirsin~

Arkadaşlar bundan sonra bi süre istek almıcam, bilginize. Pek bilg. açamıcam çünkü... moon_prenses ve Flame-chan sizlerin istekelrinizi yapıcam ama merak etmeyin XD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Ve son istekleri de koyuyorum~
Öncekine de zaten yorumlar gelmedi bunlara hiç gelmez güzel olmadılar yaa asdafasd XD Zaten doğru dürüst pc bile açamıyorken ps'de uğraşmak zor oluyor O.o
Sanmıyorum pek ama umarım beğenirsiniz~
@moon_prenses:
@Flamesniper:

Öncekine de zaten yorumlar gelmedi bunlara hiç gelmez güzel olmadılar yaa asdafasd XD Zaten doğru dürüst pc bile açamıyorken ps'de uğraşmak zor oluyor O.o
Sanmıyorum pek ama umarım beğenirsiniz~
@moon_prenses:

@Flamesniper:

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

133. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |