| Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 139, 140, 141, Sonraki | 
Yazar

*-*  çok güzel olmuş ya özellikle de hachi'li suteki XD imzandaki de süper  

Çok teşekkürler arkadaşlar beğenmenize çook sevindim gerçekten *___*
~ Bu da Bilge görene kadar can sıkıntısından yapılan sahipsiz olan bir çalışmaydı XD

Neden Byakuya imzası yaptığımı da bilmiyorum hani, sevmem de bu adamı... Kibirli işte nolcak O__o

~ Bu da Bilge görene kadar can sıkıntısından yapılan sahipsiz olan bir çalışmaydı XD

Neden Byakuya imzası yaptığımı da bilmiyorum hani, sevmem de bu adamı... Kibirli işte nolcak O__o

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

çok güzel olmuş ya bayıldım *-* renkler ve yazısı çok uyumlu olmuş *-* 
ellerine sağlık (: bilge'nin kapmasına hiç şaşırmadım byakuya
 byakuya   XD süper ama ya
 XD süper ama ya   

ellerine sağlık (: bilge'nin kapmasına hiç şaşırmadım
 byakuya
 byakuya   XD süper ama ya
 XD süper ama ya   

Tornado yazmış:

bilge mi kaptı? Üü. Bilge'me yakışır ama
allahın aşkına neresi kibirli onun Arashi adam resmen cool bakış sözlerindeki karizma ile bleach'te o salak ichinin karizmasını yerle bir eder.
Ayrıca beğenmediğin adamın niye imzasını yapıosun
hem yapıp hem de laf söylüyorsun >.< kın kın kın kınıyorum seni
nese imza çook güzel olmuş bayıldım süper filan dicektim ama byakuya'ya laf söylediğin için orta diyorum ve geçiyorum Hıh!
Pasión de los cielos...

| 136. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] | 
| Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |