Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar
Teşekkürler michiru, dark ve tweety... Beğenmenize çok sevindim ^^
~
Bu da ayda yılda bir aldığım nadir isteklerden biri XD
@Flame-chan: Ya arkaplan çok karmaşık oldu galiba, beğenmezsen söyle hani ^^" Uyumlu gibi gözüktü başta ama bitince karman çorman gibi durdu bana XD
~
Bu da ayda yılda bir aldığım nadir isteklerden biri XD
@Flame-chan: Ya arkaplan çok karmaşık oldu galiba, beğenmezsen söyle hani ^^" Uyumlu gibi gözüktü başta ama bitince karman çorman gibi durdu bana XD
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
Tornado yazmış:
" OMG ! , wtf ?! O.o " durumunu yaşıyorum şu an *-*
karman çorman gibi durmamış bana göre kızın resmiyle uyumlu durmuş . Yaneee... *___________* Kawaii !
çok güzel olmuş *-* (pembe rengi sevmememe rağmen )
asdfdsahgsfd ohaaa xD
2 ay boyunca insan PS'ye el sürmeyince doğal olarak Nisan'dan beri başlık böyle kalır, konu 2. sayfaya atılır xD
2 ayda da PS'yi unuttum be... Geçen bi'kaç şey deniyim dedim, iğrenç oldu mu? Oldu. En sonunda bi'şey yaptım gene o kadar da beğenmedima ma en azından konumu hortlatıyım belki bi aşka gelir güzel şeyler yaparım gene diye düşündüm *-*
Sahipsizdir~~
2 ay boyunca insan PS'ye el sürmeyince doğal olarak Nisan'dan beri başlık böyle kalır, konu 2. sayfaya atılır xD
2 ayda da PS'yi unuttum be... Geçen bi'kaç şey deniyim dedim, iğrenç oldu mu? Oldu. En sonunda bi'şey yaptım gene o kadar da beğenmedima ma en azından konumu hortlatıyım belki bi aşka gelir güzel şeyler yaparım gene diye düşündüm *-*
Sahipsizdir~~
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
Dalarım sanağ! O kadar o kadar ve oooo kadar nazlandın bana arashi! Unuttum ben yapamam ben rezalet yaparım...Lütfen beni uğraştırma at kendini duydun mu?
Zeroğğ eriyorum şu an ciddi ciddi manyak olmuş fontu gönder bana istiyoruğğm...
İmza istiyorum en kısa sürede yoksa oralara kadar gelirim! Yok kötü yapıyormuş seni iyice pataklamak lazım gereksiz kişilik...
Zeroğğ eriyorum şu an ciddi ciddi manyak olmuş fontu gönder bana istiyoruğğm...
İmza istiyorum en kısa sürede yoksa oralara kadar gelirim! Yok kötü yapıyormuş seni iyice pataklamak lazım gereksiz kişilik...
Pasión de los cielos...
Eneee *-*
Sen çalışmada mı yaparmışsın *-*
Unutmuştum valla senin çalışmalarını o.Ô
İmza müthiş olmuş *-* amaaa..
icon çalış gerii T_T
dilimde tüy bitti be icon çalışın ahaliler T_T kırpıklamayın çalışmadan T_T çok pis sinir oluyorum o.Ô
İşte klasik arashi çalışmaları~
Daha iyilerini bekliyorum U_U
Sen çalışmada mı yaparmışsın *-*
Unutmuştum valla senin çalışmalarını o.Ô
İmza müthiş olmuş *-* amaaa..
icon çalış gerii T_T
dilimde tüy bitti be icon çalışın ahaliler T_T kırpıklamayın çalışmadan T_T çok pis sinir oluyorum o.Ô
İşte klasik arashi çalışmaları~
Daha iyilerini bekliyorum U_U
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
137. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |