Tornado'dan Çalışmalar~~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 138, 139, 140, 141, Sonraki |
Yazar
minako-chan
Bu arada ben parlak olsun istedim bilerek Parlak seviyorum imzaları
minako-chan
Bu arada ben parlak olsun istedim bilerek Parlak seviyorum imzaları
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Beğenmenize sevindim ^.^
Sıradaki michiru'nun isteği~
michi çok beğenmediysen söyle bak diğer resimlerden yaparım o.o gözüme bu güzel gözüktü ama anca renkleriyle falan oynayabildim pek bişey yapamadım Ô.o
Bu gecelik benden bu kadar gerisini yarın akşam yaparım artık =3
Sıradaki michiru'nun isteği~
michi çok beğenmediysen söyle bak diğer resimlerden yaparım o.o gözüme bu güzel gözüktü ama anca renkleriyle falan oynayabildim pek bişey yapamadım Ô.o
Bu gecelik benden bu kadar gerisini yarın akşam yaparım artık =3
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
whuuu *-* totemo kireii hontou nii *-* arigatou kıvanç-san *-*
çok beğendim valla ^_^
çok beğendim valla ^_^
Bende bittim kendiminkine Teşekkür ederim Tornado eline emeğine sağlık
Pembiş iz lav
Pembiş iz lav
Jeremy bu kadar tatlı olma! Bebeğimi gölgeliyorsun:(
Dünyamın 8. harikasına giden yol...
Ya senin başlığın hep aşağılarda oluyo Ô_o bende göremiyorum tabikisi.. ama görünce mutlu olmaak n_n gözüm gönlüm açılmak. Cenkin ki dehşet olmuş *-* Çok sevdiiim *-* Michi'nin ki kırmızılı olmuuş n_n onu da çok sevdiim. *-* Balımsultanın ki de çok cici olmuş. *-* Zıp zıp mikemmeller ^-^ devaaamm >.<
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar ^.^
@Tsukino-Usagi: Ya yetişiricem yetiştirmesine de pek bişey çıkaramadım ben o resimden ~.~ Şöyle arkaplanı düz olup da kesilmesi kolay olabilen falan bi resim varsa elinde güzel olur ya o.o bulamazsan da ben başka resim arayabilirim hani ^^"
@Tsukino-Usagi: Ya yetişiricem yetiştirmesine de pek bişey çıkaramadım ben o resimden ~.~ Şöyle arkaplanı düz olup da kesilmesi kolay olabilen falan bi resim varsa elinde güzel olur ya o.o bulamazsan da ben başka resim arayabilirim hani ^^"
139. sayfa (Toplam 141 sayfa) [ 2106 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |