~Usa-Chan'den PF Çalışmaları~ Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 105, 106, 107, 108, Sonraki |
|
Yazar
renklendirmen de çok iyi olmuş.
renklendirmen de çok iyi olmuş.
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
SSF'm sen istersin de ben yapmazmıyım *-* İstediğin bir şey olursa söyle *-*
Daydream o imza içime sinmedi yeniden bir imza yaptım.Bu fena olmadı.Umarım beğenirsin ^^
Emeğe saygı.Lütfen yorum yazın T-T Çalışmalar yaptıkça flood yapmak istemiyorum T-T
Daydream o imza içime sinmedi yeniden bir imza yaptım.Bu fena olmadı.Umarım beğenirsin ^^
Emeğe saygı.Lütfen yorum yazın T-T Çalışmalar yaptıkça flood yapmak istemiyorum T-T
Bu hafta sırf hastaydım.1 hafta raporum vardı.O yüzden SSF'm çalışmanı yapamadım.Haftasonu yaparım ama.Daydream ben avatar yapmayı sevmiyorum ve de beceremiyorum.O yüzden sen başka bir avatarla kullan çalışmayı.Biraz önce can sıkıntısından yaptım çalışma.Aslında yapmayacaktım ama xD 1. yaptığım imza yarışmaya katıldığım banner dan yaptım.2. öylesine ... Biraz fazla mı süslü olnı ne? Acaipbirşey oldu O__o Neyse çok konuştum işte imzalar;
Hiç mi yorum yok T_T Sanırım çalışmalarımı artık kimse beğenmiyor T_T
Bu arada flood için özür dilerim ...
SSF çalışmanı yaptım.Kötü oldu bu sefer gerçekten.Kullanmak zorunda değilsin...
Sade bir şeyler yapmak istedim ...
Bir tane de renklendirme çalışması yaptım...
Emeğe saygı.Lütfen yorum yazın.Olumlu yada olumsuz...
Bu arada flood için özür dilerim ...
SSF çalışmanı yaptım.Kötü oldu bu sefer gerçekten.Kullanmak zorunda değilsin...
Sade bir şeyler yapmak istedim ...
Bir tane de renklendirme çalışması yaptım...
Spoiler:
Emeğe saygı.Lütfen yorum yazın.Olumlu yada olumsuz...
106. sayfa (Toplam 108 sayfa) [ 1612 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |