Whi'nin PS PS >.< Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 130, 131, 132, Sonraki |
|
Yazar

dowaa yazmış:
cık cık cık... çok ayıp arkamdan neler de diyolar U.U ewt whi'cim meslek sırrı fln yok yani hepsi üşengeçliğimden mino-chan bilio bni xD ama bn sna sölüyorum ztn kaynaklarımı nerden derslere baktığımı falan öle herşeyi de hazıra istemeyin u.u kendiniz de araştırın diye ders vermiyom bn aslında ya üşengeçlik fln deil.. cidden..U_U xD
Spoiler:
.
McFly ♥

@whi:perşembeg ünü okul mu olurmuş peeh
@ari-chan:gulguglu~ sen öyle san bal gibi üşengeçsin işte lööö xDD Evet tatile devam~~ sende katıl aramıza asdfasdasdf xDD gençlik dediğine bak çok büyük benden
oba-chan (teyze ^.^) olmuş haberim yok xDD neyse işte devam beklemek avatarları U_U
resim bulmak zor e.? bunları byendim ama bunlardan olmaz diyor isen adı Edgar Ashenbert <33 san bırakmak herşeyi *-*

@ari-chan:gulguglu~ sen öyle san bal gibi üşengeçsin işte lööö xDD Evet tatile devam~~ sende katıl aramıza asdfasdasdf xDD gençlik dediğine bak çok büyük benden

Spoiler:
resim bulmak zor e.? bunları byendim ama bunlardan olmaz diyor isen adı Edgar Ashenbert <33 san bırakmak herşeyi *-*

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

114. sayfa (Toplam 132 sayfa) [ 1978 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |