Whi'nin PS PS >.< Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 130, 131, 132, Sonraki |
|
Yazar
oha
ne paslanması be
süper olmuş işte çok beğendm U_U ellerine sağlık Whiii *_* paslandım deyip durma paslanmış insan görmedn sen herhalde XD çok ta güzel olmuş ilk imzalara bittimm 

@michiru
ayy şımartıyorsun beni sağol canım
onu kendime yapmıştım kullanmayı planlıyordum açıkçası ama senin olsun ben de başka yaparım artık kendime
@makatoverei
çok sağol canım
akşam kurstan geldikten sonra boş vaktim olursa birkaç çalışma ve isteklerle sizlerle olucam.(inş.)
Nahit Menteşe Endüstri de bilgisayar bölümü-->web programcılığı bitirip web tasarımcı olcam inş. eğitimini aldıktan sonra güzel olcak çalışmalarım inş. ^^ bide web tasarım kursuna gidicem inş.

Usagi_Seiya yazmış:
onu kendime yapmıştım kullanmayı planlıyordum açıkçası ama senin olsun ben de başka yaparım artık kendime

@makatoverei
çok sağol canım

akşam kurstan geldikten sonra boş vaktim olursa birkaç çalışma ve isteklerle sizlerle olucam.(inş.)
Nahit Menteşe Endüstri de bilgisayar bölümü-->web programcılığı bitirip web tasarımcı olcam inş. eğitimini aldıktan sonra güzel olcak çalışmalarım inş. ^^ bide web tasarım kursuna gidicem inş.

By Day

demek ki sen bana hep bi ders modunda olcak sns XD neyse güzel olmuşlar ama beinm istekimden sonra niye koymadın o__O unutlduğumu sezdim >.< neyse yapçakmış yap u.u

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

canım 203 textureli çalışmanın buhar olması cidden kötü olmuştur, insan o kadar emek harcadıktan sonra çalışmasının puff diye uçup gitmesine hem üzülüyo hem kızıyo.....
ama duvar kağıtları o kadar da kötü değil, en güzeli de üçüncü olmuş
ama duvar kağıtları o kadar da kötü değil, en güzeli de üçüncü olmuş

EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı

Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı

domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^

115. sayfa (Toplam 132 sayfa) [ 1978 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |