Whi'nin PS PS >.< Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 130, 131, 132, Sonraki |
|
Yazar

whi *-* coşmuşsn o.O
küçük boyuttakiler çok gzl görünüyolr *.*
mercuryli de çok hoş olmuş *.*
küçük boyuttakiler çok gzl görünüyolr *.*
mercuryli de çok hoş olmuş *.*
.
McFly ♥

bunun dışında hepsini gerçekten beğendim avrillı çok güzel olmuş kutluyorum onun için ayrıca ve sakurada güzel olmuş küçük olması bayağı bi sevimlilik katmış ^.^ neyse bunu neden beğenmediğimi söyliycem bunun çerçevelerini nokta nokta yapıyosun ya o çok basitleştiriyo çalışmanı sadece bunu söyliycektim *-* ee tabi bu benim fikrim ben beğenmem başkası beğenir ama bu çalışmanda tek eksik bunu gördüm ^^ (kısacası fazla yapma ben beğennmiyorum asdfasdfasdasd xDD dalga geçmekteyim =D) maksat seni rencide etmek değil gördüğüm hataları söylemek ^^ umarım kızmazsın

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

çok güzeller. sakura'lı olan ve üstündekini çok beğendim. küçük boyutlarıyla da çok sematik duruyorlar ^^ ilk naruto avatarı da çok iyi *.*

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

121. sayfa (Toplam 132 sayfa) [ 1978 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |