2010 Türkiye'de Japon Yılı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
valla etkinlik olması süper bi'şey lakin bu etkinlik bizi teğet geçer -___-'' Lanet olsun ki Samsun'da böyle güzel etkinliklerin olacağını sanmam <.< çünkü burada odun çok -___-'' yinede kutlayacak olanların bütün kutlamalarını kutlarım O.o
Spoiler:

Etkinliklerin yapılacağı illere baktım da insanın İstanbul'a taşınası geliyor o.O" Bize en yakın etkinlik İzmitte ve ben katılamıyorum! Off.. Kendi sakuramı kendim dikerim ben de ya XD Toplarım bikaç anime bilen kişi XD

*.* aslında her ilde etkinlik yapılmalıydı ehe ^^"
eii-chan izmite gel gel gel
*-* beraber dikeriz sakuraları a1* xD
eii-chan izmite gel gel gel

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): ebusss

michiru yazmış:
Elimde olsa koşarak gelecem bilmiyosunuz sanki

Martta anime semineri ve gösterisi diyo *.* yaşasın istanbul'da oturmak
ama bnce de her ilde yapılsaymış üü. ama şimdi burada olup da gidememek de var üü. inş. katılabilirim (dibimde olur da gidemezsem kahrolurm T_T)
edit:2010 İstanbul Manga (Çizgi Roman) Sergisi plan aşamasında diyo ama inş. gerçekleşir yay! bi sürü etkinlik var *.*
edit2: michi bunu başlığın başına eklesene bu yıl etkinliklerde kullanılacak logo olarak seçilmiş (Tooru NORITOMI nin tasarımı)
ve bir de site açılmış http://www.bizimlejaponya.com/japonya/
ama bnce de her ilde yapılsaymış üü. ama şimdi burada olup da gidememek de var üü. inş. katılabilirim (dibimde olur da gidemezsem kahrolurm T_T)
edit:2010 İstanbul Manga (Çizgi Roman) Sergisi plan aşamasında diyo ama inş. gerçekleşir yay! bi sürü etkinlik var *.*
edit2: michi bunu başlığın başına eklesene bu yıl etkinliklerde kullanılacak logo olarak seçilmiş (Tooru NORITOMI nin tasarımı)

ve bir de site açılmış http://www.bizimlejaponya.com/japonya/
.
McFly ♥

ei-chan xD koy koy afsdafds xDD
hotaru-chan ekledim logoyu siteyi falan teşekkürler ^_^
bu arada arkadaşlar etkinlik listesini tekrar bi gözden geçirseniz iyi olur yeni bişeyler eklenmiş etkinlikler çoğalmış *-* en önemlisi de
"Anime Semineri ve Gösterisi"
anime olmayacak mı falan demiştik olucak sanırım oraya yazıldığına göre
linki de tekrar koyuyorum buraya ^_^
http://www.tr.emb-japan.go.jp/Japonya2010/activities.html
hotaru-chan ekledim logoyu siteyi falan teşekkürler ^_^
bu arada arkadaşlar etkinlik listesini tekrar bi gözden geçirseniz iyi olur yeni bişeyler eklenmiş etkinlikler çoğalmış *-* en önemlisi de
"Anime Semineri ve Gösterisi"
anime olmayacak mı falan demiştik olucak sanırım oraya yazıldığına göre

http://www.tr.emb-japan.go.jp/Japonya2010/activities.html

anime gösterimleri, manga sergisi, kimono defilesi, geleneksel japon havai fişek gösterisi ... hepsi harika etkinlikler *-* şimdi istanbulda olmak vardı. T___T
anime ve mangayla ilgili olanlar yazın olsaydı bari de gitmek kolay olsaydı. okul zamanı olanlar için "havada bulut umi sen bu etkinlikleri unut". T___T
anime ve mangayla ilgili olanlar yazın olsaydı bari de gitmek kolay olsaydı. okul zamanı olanlar için "havada bulut umi sen bu etkinlikleri unut". T___T

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

Vay anasını =P Hakkaten Konya'da da var, şaşırdım
Ama İstanbul'daki o etkinliklere gitmelii *.* o tarihlerde ablamın yanına uçuyorum, nerde etkinlik orda ben xD Bu arada bu başlık olmasaydı haberim olmazdı kesin (şu sıralar dünyadan çok kopuğum =PP), çoo...k saol michi ^-^

eski bonibonlardan kim kaldı ??????????? .... :s

wuuaa *-* etkinliklerin başlamasına cidden çok az az kaldı ve ben adresleri buldum çok mutluyum hemen buraya yazmak istedim ^_^ etkinliklerin üstüne tıklarsanız tam adres çıkıyor
mesela bizim burda yani izmitteki sakura dikme projesi kocaeli üniversitesi kampüsteymiş kesinlikle katılıcam
istanbuldaki Kimono defilesini de çok merak ediyorum onunda adresini yazıyım
gerçi hepsinde adres var ama ^.^
Ankara
Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi
Ferit Recai Ertuğrul Cad.No:2 Or-An Ankara
Tel: (312) 491 1748
İstanbul
Cemal Reşit Rey Konser Salonu
Harbiye Mahallesi Gümüş Sokak 34367 Şişli-İstanbul
Tel: (212) 232 9830

istanbuldaki Kimono defilesini de çok merak ediyorum onunda adresini yazıyım

Ankara
Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi
Ferit Recai Ertuğrul Cad.No:2 Or-An Ankara
Tel: (312) 491 1748
İstanbul
Cemal Reşit Rey Konser Salonu
Harbiye Mahallesi Gümüş Sokak 34367 Şişli-İstanbul
Tel: (212) 232 9830
Spoiler:

2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 64 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |