2010 Türkiye'de Japon Yılı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar

bişey değil de benim yazdıklarımı başka forumlarda kendin yazmış gibi göstermeni hoş bulmadım...
Sweet Witch yazmış:
baktım o başvuru şeysine ama bence değildir öyle herkes başvuru yapıcakta hepsi onaylanıcak bilmem ne xD inşallah öyle değildir ya T_T

http://www.medyaline.com/haber_detay.asp?haberID=7142
hadise dostluk elçisi olmuş 2010 japon türk dortluk yılı için
sweet witch öyle mi ya O__o
hadise dostluk elçisi olmuş 2010 japon türk dortluk yılı için
sweet witch öyle mi ya O__o
http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^
animelist aldım yuhaa ^ . ^

müjdenin müjdesi afdsafd xD
etkinliklere katılmak için form falan doldurmaya gerek yok telefon edip bizzat öğrendik
katılmamanız için hiç bi sebep yok ^_^ kimono defilesini sabırsızlıkla bekliyorum
kaçırmayın derim ben 

etkinliklere katılmak için form falan doldurmaya gerek yok telefon edip bizzat öğrendik

marvelgirl yazmış:
olabilir hadise japonya'da da çok ünlü oldu ve çok satış yaptı
Hadise gibi ünlü olan 2. sanatçı grup) ise Manga...bu ikisi de önemli bence...

Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:

kimse yorum yapmıyo ya
Japon yılından bahsediyoruz arkadaşlar
xDD
kimono defilesi ve tiyatroya gittim ben çok güzeldi çok eğlenceliydi ^.^ tiyatrodan bişey anlamadım japonlar oynamadı zaten üü. ben japon bekliyodum ama türk oyuncular oynadı ^^ yazan japonmuş *-* bi tana japon vardı hopladı zıpladı gitti o da xDD
çektiğim fotoğrafları paylaşmadan olmaz

kimono defilesi ve tiyatroya gittim ben çok güzeldi çok eğlenceliydi ^.^ tiyatrodan bişey anlamadım japonlar oynamadı zaten üü. ben japon bekliyodum ama türk oyuncular oynadı ^^ yazan japonmuş *-* bi tana japon vardı hopladı zıpladı gitti o da xDD
çektiğim fotoğrafları paylaşmadan olmaz

Spoiler:

Evet, bu yıl Japon yılı. Bende cuma günü bir tv programı Esra ceyhanın programında. kimono kıyafetleriyle güzel bir dans sundular iyi bir tanıtım oldu. Heyecanlı küçük bir gösteriydi.
michiru teşekkürler verdiğin site linki için. Site içerisinde biraz daha bilgi sahibi olucağız.
michiru teşekkürler verdiğin site linki için. Site içerisinde biraz daha bilgi sahibi olucağız.

By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.

daha önce de söylemiştim siyah kimono çok hoşuma gitti *-*
şu japon çocukla da çok şirin çıkmışsınız ^.^
etkinlik fotoğraflarını paylaştığın için çok teşekkürler. gidemesem de sayende biraz fikir edinmiş oluyorum ^^
şu japon çocukla da çok şirin çıkmışsınız ^.^
etkinlik fotoğraflarını paylaştığın için çok teşekkürler. gidemesem de sayende biraz fikir edinmiş oluyorum ^^

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

ben gittim.tiyatroları konserleri vs 3 gün boyunca orada süründüm.sakura projesine gidecektim ama kaçırdım

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 64 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |