5.SeZON ALTYAZI 167.bölüm(ilk bölüm) Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
ses kayması falan var ama yinede izlenilebilir bence ben geçenlerde 1 -2 bölüm izledim .zaten 1-2 bölüm var

seslendirmeye gelince hiç ing dujlajlı izledin mi ?
izleseydin trtnin dublajına sükrederdin .

oradada usagiyi çok abartmışlar süretli sulu zırtlak , herşeye acayip tepkiler veren bir kız gibi

izle bak youtube çok tuhaf geliyor bana valla

evet altyazı olsa daha güzel ama türkçede ses kayması var o kadar arastırdım altyazı bulamadım tabı turkcede mecbur ıngılızce altyazılı ızlıyorum ama turkce altyazı olsa mukemmel olur .yukarıda 167. bolum vardı bende heyecanlandım acada 5. sezon altyazı cevrılmısmı dıe

slm tsubasa_13 bende çeviri grubuna girmek ve ing. altyazıları türkçeye çevirmek istiyorum bunu daha öncede söledim ama gliba mesajim okunmadı y ada göürnmedi sorun deil eğer bana sailor moon super S nin ing altyazılarını gönderebilirsen ben de bir kaç tane çeviri yapmak istiyorum.... yada 115. bölümden sonrakilerini gönderirsen elimden geleni yaprım cevaplarini bekliyorumm......
msn adresimden ulaşabilrisin bana göndermek istersen wild.catss@hotmail.com ......

msn adresimden ulaşabilrisin bana göndermek istersen wild.catss@hotmail.com ......

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 21 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |