Sailor Moon Crystal 10. Bölüm Tartışma Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
|
Yazar
Deepseagirl ben seni koruyorum sen de şatışı yaptın iki dakikada
Konunun bu kadar uzamasında benim de etkim var özür dilerim.Ama arkadaşın başka mesajlarına da denk geldim insanları eziklemeye çalışan kendin forumun ağası sanan bir üye o yüzden dayanamadım kusura bakmayın...
Deepseagirl ben seni koruyorum sen de şatışı yaptın iki dakikada
Konunun bu kadar uzamasında benim de etkim var özür dilerim.Ama arkadaşın başka mesajlarına da denk geldim insanları eziklemeye çalışan kendin forumun ağası sanan bir üye o yüzden dayanamadım kusura bakmayın...
evet gençler ben forumun ağası sanıyorum kendimi
hatta kraliçesi
sereden bile daha önemliyim
hatta forumu kuran mamoru kim ki yanımda .s.s.
şu forum ben olmasam var ya .s.s.s. swaqlicioussssssss
oo mesajlarıma bakmak süper ya fanım da var artık sdjfhgkdalsşş sıraya girin genşler aJSFDHGHFJSKLDKJ
doğru ya salaklık bende kinayeyi anlamayan biriyle neden tartıştıysam
chibi-usa gelecek bide üüühh yanii.....
çizimler güzelleşiyor dedik de yan profili hala çözemediler hala çirkin duruyor
gerçi mangaya bağlı kalması yeter çünkü manga>anime
hatta kraliçesi
sereden bile daha önemliyim
hatta forumu kuran mamoru kim ki yanımda .s.s.
şu forum ben olmasam var ya .s.s.s. swaqlicioussssssss
oo mesajlarıma bakmak süper ya fanım da var artık sdjfhgkdalsşş sıraya girin genşler aJSFDHGHFJSKLDKJ
doğru ya salaklık bende kinayeyi anlamayan biriyle neden tartıştıysam
chibi-usa gelecek bide üüühh yanii.....
çizimler güzelleşiyor dedik de yan profili hala çözemediler hala çirkin duruyor
gerçi mangaya bağlı kalması yeter çünkü manga>anime
>forum ağasını ciddiye aldı
>kinayeyi anlamayan o değil
hasldşa u can leave now...again (bak senin için en kolay dilde yazdım değerimi bil türkçe zor geldiyse hani)
not:içimi naber
viniqueen 11 geldi ya agajdkshshsla o mamorunun fanservicesinde kaldı en son 11i filan unuttu
>kinayeyi anlamayan o değil
hasldşa u can leave now...again (bak senin için en kolay dilde yazdım değerimi bil türkçe zor geldiyse hani)
not:içimi naber
viniqueen 11 geldi ya agajdkshshsla o mamorunun fanservicesinde kaldı en son 11i filan unuttu
Artık kavgaya devam edecek olursanız mesajları silmek zorunda kalıcam.Lütfen konuya dönelim.Konumuz Sailor Moon Crystal 10. bölüm..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Dış gezegen savaşçılarını da görmek istiyorum ben mangadaki. Yapsınlar yeni bölümler de
Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 42 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |