2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunuz Sailormoon 1992den 1997ye kadar sürmüş bir anime.Dolayısıyla kıyafetler kullandıkları bilgisayar ws o dönemin özelliklerini taşıyor.
Düşündümde;
Usaginin saç modeli arada değişseydi şöyle..
Rei emo olsaydı XD((yakışır da))
Makoto tam sporcu zati.Hele savaşçıykenki botları harika converseleri andırıyor..
Minakoyu rapçi düşünün.
Mamoruyu da o meşhur yeşil ceket ve kumaş pantolonla değilde...Kot pantolon siyah bi t-shirt ve converse ile düşünün.Zaten yakışıklı artık öyle giyinse manyak bir şey olurdu sizce de öyle değil mi???
Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum
Düşündümde;
Usaginin saç modeli arada değişseydi şöyle..
Rei emo olsaydı XD((yakışır da))
Makoto tam sporcu zati.Hele savaşçıykenki botları harika converseleri andırıyor..
Minakoyu rapçi düşünün.
Mamoruyu da o meşhur yeşil ceket ve kumaş pantolonla değilde...Kot pantolon siyah bi t-shirt ve converse ile düşünün.Zaten yakışıklı artık öyle giyinse manyak bir şey olurdu sizce de öyle değil mi???
Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum
ösym gözümü ye xD
hahahaha süper olurdu ya XD ami yi de gotik yapsak nasıl dururdu acaba XD usaginin de o meşhur odangoları yerine sıkı bir at kuyruğu ve sert bi makyaj XD gözümün önüne getirdimde birden koptum ya XD
hayır usaginin saçları omuzlarında salık hafif köpüklü dalgalı olsa birde yüzüne uygun harika bir makyaj bir kot etek siyah askılı bady süper olurdu
hepsine böyle modeller çiziyorum harika görünüyorlar gözümde süper olurdu ya
hepsine böyle modeller çiziyorum harika görünüyorlar gözümde süper olurdu ya
Ami Gothic oLmaz ki xD Rei ve Hotaru'yu gothic yapaLım bence xD Minako emo oLsun çok sevimLi oLur ^^ bi de o zamanki çizimLerde en büyük deqişikLik vücut şekiLLerinde oLurdu daha beLirqin ve hoş dururdu çok daha qüzeL oLurdu bence. Seiya converseLerLe çok sevimLi oLurdu
bir sürü öpücük Tusa'ya :3
höst Ami'yi ne hale sokmaya çalışıyorsunuz bakiyim XD Ami yine hanım hanımcık kalırdı bi kere zaman onun karakterini değiştiremez hıh XDD
sewimlisawaşçı91 yazmış:
bana kot converse ikilisi yapmayınya bide mamorunun üzerinde çok feci mükemmel etkileyici olurdu XD
mina şeker renkler giyerdi hep açık renkler yine=)
kot modası sailorları fena çarpardı hepsi kot giyerdi.XD
yani bildiğimiz şimdi gençler nasıl giyinirse onlarda öyle giyinirdi hiçbiri gothic,emo,kıro,maço vb. tarzlarda giyinmezlerdi çünkü zaten animedede belli bir tarzları yok XD
not ami gothic fena durmaz ha saçlarda uygun
Hachiko yazmış:
zuhahaha mamoru geliyo aynı matrix gibi bir de gül ama plastik şimdi güller pahalı
ysagi geliyo böle tulum gibi bişi ama yapışık deri ve simsiyah parlıyo aynı kedi hanım gibi
yazdıklarınızı hayal ettim de XD bittim valla
biraz ben yazıyım
mamoru matrix gibi olabilir Hachiko dediği gibi,hotaru gothic olabilir,minako cıvıl cvıl seyler giyer,makoto rap tarzında düşünüyorum,usagi de punk tarzı pembeli beyazlı seyler giyse XD
biraz ben yazıyım
mamoru matrix gibi olabilir Hachiko dediği gibi,hotaru gothic olabilir,minako cıvıl cvıl seyler giyer,makoto rap tarzında düşünüyorum,usagi de punk tarzı pembeli beyazlı seyler giyse XD
Tornado'ya binlerce kez teşekkürler U_U
Spoiler:
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 31 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |