2008 de Sailorlar ne giyerdi tarzları nolurdu???? Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
usagicim o uzun saçlarını bi salsa harika olur zaten.bide şöle canlı bi renkte dantelli bi bluz altınada kısa kot etek bide makyaj.hımmm harika gözümün önünde canlandı birden 

Usa-chan arigatto
Venüs Forum kardeşliğiiii *-*:
Spoiler:
Usagi*Seiya FC
Spoiler:

Hachiko yazmış:
bu matrix olma işini mamoru üstlenebilir bence. yakışırdı aslında. hotaru'da da tam bir gotik kız havası var.

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

kimse emo olmasın öncelikle zaten onların düşmanlarına az biraz sempatim vardı iyice öldüresim gelicek yakında.
saçlara da dokunulmasın, onlar karakterlerini yansıtıo cunku
bi tek 2 karış yukarda beli olan pantolonlardan kurtulsunlar! o ne öyle yaa ben o kadar eski moda bişi gormedim hayatımda?!
saçlara da dokunulmasın, onlar karakterlerini yansıtıo cunku
bi tek 2 karış yukarda beli olan pantolonlardan kurtulsunlar! o ne öyle yaa ben o kadar eski moda bişi gormedim hayatımda?!

http://www.travian.com.tr/?uc=tr13_130336
travyann!! a$mı$$ oyun!
becERİKsizler gelmesinn!
yada gelenler de şööle iice bi oynasın, nüfusu bi 80'e ersin...bu kıytırık strateji oyununun üstesinden gelebilirsiniz bea, güweniom bn size

bence hiç değişmemeleri lazım bu hallaeri gayet iyi başka bi şekilde düşünemiyorum 

arigato gozaimasu küçük-melek
....Efsanevi Sihirli Şovalyeler...
...Hikaru Shidou... ...Umi Ryuuzaki... ...Fuu Hououji ....
Burası Cephiro... İnanan kalp Cephiro'da güç olur...

rei emo yok yaww
makoto saçlarını artık açsa usagi de odango modeli yerine açık uzun ve dalgalı şaçlar ami de uzatabilir biraz kısa saç harukam dışında kimseye yakışmıyor
mamoruya gelince yaw baydı artık yeşil ceketi az genç gibi giyinebilir mamorunun yeşil ceketine seiyanın da kırmızı takımına hem gıcık olmuşumdur 

YANDAN SEİYAM YANDAN SEVERİM SENİ CANDAN:))

Sailor Star yazmış:
Vov Ö.o yüzler falan benzemiyo aslında ama olsun
aminin kıyafetini çok beğendim diğerleri de çok güzel ama o topuklarla savaşabilirler mi bilmiyorum

konuya gelirsek, animedekiler o zamana göre gayet güzel giyiniyolardı tabi ama yeni kıyafetlere hayır demem ^^ anime baştan yapılırsa çizimler eskisi gibi güzel olmaz bence çünkü yeni animelerin çoğunda gözlere falan o kadar özen göstermiyolar tabi güzel olanlar da var
Not::: bu başlığa mesaj atmış olabilirim kontrol edemedim ^^"

By Hotaru_Usagi

I’ve been looking in the mirror for so long.
That I’ve come to believe my souls on the other side.
EVANESCENCE~~

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 31 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |