sailor moon 2013 Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
aslinda bu haberin yazilmamasina sasirdim. Eh o zaman ben yazayim
bu yilin iyun ayinda (turkcesin bilmiyorum. 6ci ay) sailor moon 20-ci yil festivalinde sailor moon-un mangakasi Nauko Teokuchi bir aciklama yapti. Sailor moon yep-yeni bolumlerle geri donuyor. Lakin bu sailor moon serisinin devami degil. Daha cok mangaya bagli yeni seri. Usagi ve Mamuroyu eski seslendirenler seslendirecek. Acilis sarkisini Momorio Clover Z grupu seslendirecek. Artik studyoyla anlasma yapilmis ve cekimler baslamisdir. 2013 yaz da anime ayni anda butun dunyada yayimlanacak. Bilenler ola bilir, sadece sevincimi paylasmak istedim
bu yilin iyun ayinda (turkcesin bilmiyorum. 6ci ay) sailor moon 20-ci yil festivalinde sailor moon-un mangakasi Nauko Teokuchi bir aciklama yapti. Sailor moon yep-yeni bolumlerle geri donuyor. Lakin bu sailor moon serisinin devami degil. Daha cok mangaya bagli yeni seri. Usagi ve Mamuroyu eski seslendirenler seslendirecek. Acilis sarkisini Momorio Clover Z grupu seslendirecek. Artik studyoyla anlasma yapilmis ve cekimler baslamisdir. 2013 yaz da anime ayni anda butun dunyada yayimlanacak. Bilenler ola bilir, sadece sevincimi paylasmak istedim
Kutsal ay adina seni cezalandiracagim
Bu mesaja teşekkür edenler (4 kişi): duy bas, melis, Rukia, CB
yılın bombası olacak.bekliyoruz bakalım.mangaya bağlı bir seri olacağını devamı olmayacağını biliyorum ama mangada güncele gelirsek devamı da yapılır belki öte yandan mangaya bağlı bir seri çekilecek olmasına çok sevindim animenin şarkısını yapacak grubu da biliyordum fakat usagi ile mamoru nun seiyularının aynı kişi olacağını bilmiyordum.ya bence olmasın ya aynı seiyular yani tamam 20 yıl önceki seiyu kadrosu şahane ama aradan 20 yıl geçmiş işte daha ne olsun yani yaşlandılar sonuçta aynı ses tonunu aynı duyguyu yaşatabilecek mi bize emin değilim ha tabiki usagi nin hep çocuksu ses tonundansa biraz daha olgun bir ses tonunu tercih ederim heleki mangaya bağlı kalacak olan bu yapımda zaten fazla çocuksu olması hoş olmaz.ama aradan 20 yıl geçmesi sebebiyle de o seiyuları istemem açıkçası fazla yaşlı onlar da.mümkünse başka seiyular bulsunlar
işte bu benim düşüncem...
işte bu benim düşüncem...
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): prensesserenity96
manganın devamı düşünsenize daha romantik Mamoru Usagi'nin kimliğini bilen ona aşık olan.. Ah... Artık çocuklardan ziyade biz gençlere hitap etsin yeter. Bir de Mamoru'yu linç etmesinler vururm. Tamam daha genç yeşil ceketsiz mamoru eyvallah ama çitlenbik tost makinasında bastırılmış Mamoru'ya hayır.
he's like fire and ice and rage. he's like the night and the storm in the heart of the sun. he's ancient and forever. he burns at the centre of time and can see the turn of the universe and... he's wonderful.
Rukia inan bende senin gibi dusundum. Onlar yasli ama yani:) ama bu habere o kadar sevinmisdimki. Kotu ingilizcemle insan ustu caba sarf etmisdim haberi anlamak icin
Melis hepimiz. Momurom geri donuyor:)
LadyinDeath tam haklisin. Manga daha romantikti, sonunda animesin gorucez. O yesil ceket olayina bende takildim. Telle youtubeden, canim kontorler bahasina rusca izlerken (sailor moon aski sen nelere kadirsin) sakin simdide 2013 diyip Mamuroma dar pantolonla V yaka tisort giydirmesinler? Intihar ederim! Duydunmu beni mangaka?!
Melis hepimiz. Momurom geri donuyor:)
LadyinDeath tam haklisin. Manga daha romantikti, sonunda animesin gorucez. O yesil ceket olayina bende takildim. Telle youtubeden, canim kontorler bahasina rusca izlerken (sailor moon aski sen nelere kadirsin) sakin simdide 2013 diyip Mamuroma dar pantolonla V yaka tisort giydirmesinler? Intihar ederim! Duydunmu beni mangaka?!
Kutsal ay adina seni cezalandiracagim
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Rukia
yeni bölümler çıkmayacak mı sadece mangaya bağlı şekilde mi yeniden çıkacak -_-*
hayal kırıklığı
Neyse buna da şükür diyelim.
hayal kırıklığı
Neyse buna da şükür diyelim.
Mamoru'ya giydirilmiş kırmızı siyah dama pantolon o garip ayakkabılar aynı şekil gömlek. Aman yarabbim. Manga'da Mamoru'nun yaşı da küçük. Ya çizimlerden sapmasınlar olaylar farklılaşsın sadece. Bizlere hitap etsin eriyelim falan böyle
he's like fire and ice and rage. he's like the night and the storm in the heart of the sun. he's ancient and forever. he burns at the centre of time and can see the turn of the universe and... he's wonderful.
forum kapalı olduğu için haberi bizim yazmaya pek fırsatımız olmadı. ama zaten gönül veren arkadaşlardna biri yapmış. bence aynı şey Biz de 2013 ü iple çekiyoruz ama...yani çok heveslenmeyelim sm ile ilgili aksilikler pek bir fazla oluyor nedense -.- son zamanlarda mangaya bağlı anime düzenlemeleri de arttı bunun en bilindik örneği fma brotherhood ve sanırım en başarılısı da bu. eğer bu formatta olursa sm den dehşet birşey de olabilir.
Ama bence de mamoruyu ezik göstermesinler gebertirim onları neyse ben hayal kurmak yerine gerçeğini beklemeyi tercih ediyorum.
Ama bence de mamoruyu ezik göstermesinler gebertirim onları neyse ben hayal kurmak yerine gerçeğini beklemeyi tercih ediyorum.
Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): MoonMirror, princess_serenity, prenses serenity
Benim düşüncem sadece Mamochan usagi konusunda animenin daha çocuksu manganın daha romantik olduğu. Konular daha farklı işleniyor da anime gibi mangadan 200 bölüm çıkar mı ya da klasik SM şeklinde 50 bölüm düşman saldırır son 6 bölüm herkes ölür 7. bölüm herkes canlanır şeklinde mi olacak onu da merak ediyorum.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): MoonMirror
LadyinDeath yazmış:
Şimdi şöyle bir şey var ki anime daha bir espiri dolu. Mangada böyle bir şey yok. Zaten karakterler oldukça olgun animeye kıyasla. Romantiklik konusuna gelince, evet daha romantik sayılabilir. Ancak 200 bölüm gibi bir rakama ulaşamaz bölümler. Nedeni de şöyle ki animede gördüğümüz sezonlardaki asıl kötü karakterler ve yan adamları mangada doğrudan karşımıza çıkıyor ve Sailor Senshiler onlarla savaşıyor, youma tarzı yaratıklarla değil. Daha kısa ve öz bir manga. Ölme - Canlanma konusuna gelirsek de animeden çok da farklı olduğunu söyleyemeyeceğim, malumunuz Gümüş Kristal denilen Ginzuishou oldukça farklı özelliklere sahip
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
Kesinlikle haklısın anime daha eğlenceli. Bunun sebebi de animenin kısacık oluşu. Yani dediğin gibi uzatılacak pek bir şey yok pattı küttü derken bitiveriyor. Yine de bence devamı olası bir seri. Sonuçta işin ucunda maddi çıkarlar var
of daha bir sene var
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 55 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |