sailor moon 2013 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 |
Yazar
Arkadaşlar büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama ben yine de burada haber vereyim dedim.
Sailor moon 2013 bildiğiniz gibi bu yaz verilecekti ama ertelendi. Şimdi de yeni bir haber çıkmış, sailor moon bu kış yeniden ekranlara merhaba diyecek. Link aşağıda buradan ilgili haberi okuyabilirsiniz.
http://geek-news.mtv.com/2013/08/05/sailor-moon-anime/
Umarım bu sefer de ertelenmez ve kışa verirler.
Sailor moon 2013 bildiğiniz gibi bu yaz verilecekti ama ertelendi. Şimdi de yeni bir haber çıkmış, sailor moon bu kış yeniden ekranlara merhaba diyecek. Link aşağıda buradan ilgili haberi okuyabilirsiniz.
http://geek-news.mtv.com/2013/08/05/sailor-moon-anime/
Umarım bu sefer de ertelenmez ve kışa verirler.
Habere göre seslendirme ekibi bile hazır değilmiş. Benim şom ağızlığım tuttu yine.
Yazıdaki önemli yerleri çevirdim;
Momoiro Clover Z açılış ve bitiş şarkılarını yapacakmış.
Ayrıca Kodansha Comics bu sonbahar iki kısa hikayelik Sailor Moon mangası ve önümüzdeki yıl artbook çıkaracakmış.
Animenin altyazılı olup olmadığı belli değil ama NicoNico Douga Japonya dışındaki hayranları dikkate alacakmış.
Usagi'nin bile seslendirme sanatçısı açıklanmamış.
Osano'nun açıklamasına göre, eski hikaye tekrarlanmayacak, diğerlerine göre daha değişik bir hikaye olacak.
Yazıdaki önemli yerleri çevirdim;
Momoiro Clover Z açılış ve bitiş şarkılarını yapacakmış.
Ayrıca Kodansha Comics bu sonbahar iki kısa hikayelik Sailor Moon mangası ve önümüzdeki yıl artbook çıkaracakmış.
Animenin altyazılı olup olmadığı belli değil ama NicoNico Douga Japonya dışındaki hayranları dikkate alacakmış.
Usagi'nin bile seslendirme sanatçısı açıklanmamış.
Osano'nun açıklamasına göre, eski hikaye tekrarlanmayacak, diğerlerine göre daha değişik bir hikaye olacak.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): prenses serenity
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): jandark
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 55 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |