Çinde görülen uzaylı (2010) Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
aleynatacyildiz yazmış:
Ben o kadar da inanmamışsınıdır diye onlara yorum yapmamıştım yok artık *-* maskelerini çıkartırsak onlar sadece insan! Ayrıca uzaylıların tahmin ettiğim kadarıyla teknolojileri çok gelişmiş olucaktır. Bu da demektir ki biz onları görmeden her türlü şeyi yapabilirler tabi eğer dünya gibi evrimleşmemiş teknolojisi çok yavaş bir yere neden gelmek istesinler?

Angel Beats!

dolunay_surat:D yazmış:
Ben de onu anlatmaya çalışıyordum işte

Neden hep hepsi aynı diyordum.
Yani uzaylıları tanımlayacak olursak gördüğümüz,
Koca gözlü ve yeşil oldukları *-*
Ufoları ise tanımlayacak olursak,
Dairesel ve ışık saçmaları -.-"
yıllar geçmse de değişmeyen tek klasik o oldu.

by minako-chan
,
Medusa'm için irma ya teşekkürler ||

Medusa'm için irma ya teşekkürler ||

Spoiler:

hmmm bence uzayda bizim gibi yasam formu gerceklestirmis yaratiklar vardir ama bence onlarin dunyaya gelme nedenleri yan'bilmiyorum bence sacma puff ayrica insanlar kafalarinda uzaylilari hep yesil ve kocaman gozlu yaratiklar olarak tanimladi ya oyle deillerse ya dev gibilerse ya da kucucuklerse ve de insanlar neden birbrlerini korkutmak icin boyle res'mller yapiyor puff xxP

Angel Beats!

haha bu bizim evin oralardaydı dün asdfg xD şaka bir yana uzaylıların olması muhtemel.Ama bunun bir montaj dışında ufo gibi giydirilmiş helikopter olması mümkün 

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

Başlığı görünce hemen girdim tabi bu işler benden sorulduğu için asdf
Uzaylılara %100 inanırım. Amaaa... Şimdiye kadar izlediğim tüm ufo ve uzaylı videolarının bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki bu video yalandan ibarettir U__U Üstelik video bile değil! Video olsa bi nebze gerçek derdim ama resimleri ard arda koymuşlar. Üstelik aynı ufo birbiriyle alakası olmayan mekanlarda. Bu resimleri çeken her kimse o da ufonun arkasından mı koşturuyor nereye giderse? U__U

Uzaylılara %100 inanırım. Amaaa... Şimdiye kadar izlediğim tüm ufo ve uzaylı videolarının bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki bu video yalandan ibarettir U__U Üstelik video bile değil! Video olsa bi nebze gerçek derdim ama resimleri ard arda koymuşlar. Üstelik aynı ufo birbiriyle alakası olmayan mekanlarda. Bu resimleri çeken her kimse o da ufonun arkasından mı koşturuyor nereye giderse? U__U
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

Karşıdan yansıyan ışıkların objektife etkisini ne güzel de ufo olarak millete yediriyolar~~
Böyle ışık oyunlarını uzaylı diye yemeyin abi ya. En azından "uzaylılar bizi yicek" haberlerini resmi bi sitede uzaylıların kanıtlandığı yazılınca yutturmaya çalışın ^^
Yoksa Güneş hopladı Merkür patladı haberleri daha sık duyulmaya başlanacak -.-"
Böyle ışık oyunlarını uzaylı diye yemeyin abi ya. En azından "uzaylılar bizi yicek" haberlerini resmi bi sitede uzaylıların kanıtlandığı yazılınca yutturmaya çalışın ^^
Yoksa Güneş hopladı Merkür patladı haberleri daha sık duyulmaya başlanacak -.-"

Bence bu sahte
Kore Tesadüfleri Sever.. :
http://www.venusforum.net/viewtopic.php?p=444205#444205
http://www.venusforum.net/viewtopic.php?p=444205#444205

Spoiler:

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 28 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |