GENÇKEN YAPILACAK 100 ŞEY Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
bende yoldan geçnelere adres soruyodum uzuun uzuun anlatıyolaradı sonrada tamam belki bi gün giderim diyip oturuyodum çok pis uyuz oluyolardı xd deneyin çok eğlenceli
ya bide türkiyede böyle bişi yapmam diyonuz ya bi denerseniz onlarda şaka olduğunu anlayınca çok gülüyolar ya seviyorum türk halkını hımm bence rezil olmassın bak bi dene çok eğlenirsin.. ya bide bişi sorcam size hiç yaptılarmı? bana hiç kimse yapmadı haa bi tek okulda hatrını soranlar vardı
bende yoldan geçnelere adres soruyodum uzuun uzuun anlatıyolaradı sonrada tamam belki bi gün giderim diyip oturuyodum çok pis uyuz oluyolardı xd deneyin çok eğlenceli
ya bide türkiyede böyle bişi yapmam diyonuz ya bi denerseniz onlarda şaka olduğunu anlayınca çok gülüyolar ya seviyorum türk halkını hımm bence rezil olmassın bak bi dene çok eğlenirsin.. ya bide bişi sorcam size hiç yaptılarmı? bana hiç kimse yapmadı haa bi tek okulda hatrını soranlar vardı
CHOİ OPPA SARANGEE!
Burası Türkiye. Türklere şaka yapılır mı valla dümdüz giderler adama:D
he's like fire and ice and rage. he's like the night and the storm in the heart of the sun. he's ancient and forever. he burns at the centre of time and can see the turn of the universe and... he's wonderful.
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 36 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |