2779 kişiye bir galaxy boyutlu selamlarla geldim..... Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
GELDİM GELDİM işte GELDİM Devasa boyutlu neşeyle geldim Buradayım işte, aranızdayım Benim gibi SAİLORMOON aşkıyla yaşayan büyük bir toplumun içerisindeyim.
Üniversite öğrencisiyim, ama hâlâ bir bebek gibi çizgi film gördümmü dayanamam ondan da çok animeleri, manga okumayı severim Özellikle de SAİLORMOON- un yeri kalbimde ayrı Hem çocukluk hayallerimin en özel anısı,hem de izlediğim ilk anime olarak ayrıcalıklı bir değeri var benim için ((şaka değil yaa,, koskoca halkı sırf ay savaşçısının sayesinde sevdim
Canım fazlasıyla sıkılır, fakat bu zaman en iyi tedavi yöntemim: ya SAİLORMOON izlerim, ya da forumda takılırım. Uzun süredir kayıtsız takipçilerdendim yani
Benim teorim:"eğer bir insan SAİLORMOON seviyordur, ya da izliyordursa, benim tipimdir"
Neyse... Fazla konuşdum galiba ... Hepinizle arkadaş oluruz inşallah.
Kucak- kucak sevgilerimi sizlere bırakarak ayrılıyorum şimdilik.
NEŞELERİNİZE KARIŞMAK UMUDUYLA GALAXY......
Üniversite öğrencisiyim, ama hâlâ bir bebek gibi çizgi film gördümmü dayanamam ondan da çok animeleri, manga okumayı severim Özellikle de SAİLORMOON- un yeri kalbimde ayrı Hem çocukluk hayallerimin en özel anısı,hem de izlediğim ilk anime olarak ayrıcalıklı bir değeri var benim için ((şaka değil yaa,, koskoca halkı sırf ay savaşçısının sayesinde sevdim
Canım fazlasıyla sıkılır, fakat bu zaman en iyi tedavi yöntemim: ya SAİLORMOON izlerim, ya da forumda takılırım. Uzun süredir kayıtsız takipçilerdendim yani
Benim teorim:"eğer bir insan SAİLORMOON seviyordur, ya da izliyordursa, benim tipimdir"
Neyse... Fazla konuşdum galiba ... Hepinizle arkadaş oluruz inşallah.
Kucak- kucak sevgilerimi sizlere bırakarak ayrılıyorum şimdilik.
NEŞELERİNİZE KARIŞMAK UMUDUYLA GALAXY......
hoşgeldin aramıza
kalıcı olman dileğiyle
İyi eğlenceler:)
kalıcı olman dileğiyle
İyi eğlenceler:)
he's like fire and ice and rage. he's like the night and the storm in the heart of the sun. he's ancient and forever. he burns at the centre of time and can see the turn of the universe and... he's wonderful.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sailor Galaxy
FORUMUMUZA HOŞGELDİN!!!! ahahah,bi çatlak daha buldum(benim gibi!!!) ben Yağmur lisede olduğum ve yurtta kaldığımdan dolayı hafta içi giremeyebilir ama olsun,tanıştığıma memnun oldum ^.^
senin hobilerin nedir galaxy-chan? (bi de sorması ayıp değilse adın ne?)
ben çizmeyi,yazmayı,okumayı,ingilizceyi seviyorum,okulda almanca gördüğümzden dolayı yazın japoncaya başlamaya niyetliyim,sailor moon ve bleach hastasıyım^^
neysem,uzatmadan uziyim ben
senin hobilerin nedir galaxy-chan? (bi de sorması ayıp değilse adın ne?)
ben çizmeyi,yazmayı,okumayı,ingilizceyi seviyorum,okulda almanca gördüğümzden dolayı yazın japoncaya başlamaya niyetliyim,sailor moon ve bleach hastasıyım^^
neysem,uzatmadan uziyim ben
""Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."" -Oracle Turret
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
Hoş geldin *-*
Hoşgeldiin >.<
Ben de Melike
Foruma keşke daha erken üye olsaymışsın asddfsd Şahsen ben de üye olmadan evvel uzunca bi süre misafir olarak takılmıştım burda
Umarım kalıcı olursun *-* İyi forumlar, yardımcı olabileceğim bir şey varsa sormaktan çekinme *-*
Ben de Melike
Foruma keşke daha erken üye olsaymışsın asddfsd Şahsen ben de üye olmadan evvel uzunca bi süre misafir olarak takılmıştım burda
Umarım kalıcı olursun *-* İyi forumlar, yardımcı olabileceğim bir şey varsa sormaktan çekinme *-*
imza için vinvin'e, ikon için de michiru-chan'a teşekkürleer <3
03 Ksm 2012 21:50
Vayy bee... Oldukça sıcakkanlı karşılandım İçimde hepinizle çok iyi arkadaş olacağız diye bir eminlik hissi var Eee, malum, Jan ablanın da dediği gibi herkesin F vitaminine ihtiyacı var, diymi? ( F-friend, Ayışığı günlüğü, Jandark)
Öncelikle hepinize çok-çok teşekkür ederim. İnşallah sizin gibi ben de kalıcı olurum. Çok memnun oldum tanışdığımıza
*CB- yardım teklifin için minnetdarım. Kuşkun olmasın, acemilerin efendisi olarak seve-seve sorarım
*Duygucum, ben de çok sevindim
*Olesea, neden alınacağım ki, aksine, çok hoşuma gitti
*Sevgili prensesim, hoşbulduk, seninle aynı fikirde olmamıza sevindim. Yağmurcum, ben de Nur, ben de çok memnun oldum.
Ortak yanlarımız fazla galiba Ben de kitap okumayı,yazmayı(şiir hikaye falan yazmayı severim, ama forumdakı yazarlar kadar iyi değilimdir maalesef ), anime resimleri çizmeyi, galaxy- mizle ilgili bilgiler edinmeyi severim
İngilizceyi öğrendim, fakat ihtisasım maalesef o yöne pek el vermiyor. Şimdi rusça öğreniyorum
Türk dünyası da bir ayrı ilgi alanım.
Japonlara olan ilgim bir başka, dili öğrenmek istediğin için seninle gurur duyuyorum ( ben de istiyorum, ben de ben de ...)
Animelerden en çok SAİLORMOON, bir de CLANNAD severim. Alakasız da olsa Harry Potter de az ilgimi çekmiyor
Ayy, çok uzatdım, galiba
Özellikle hitap etdiyim ve etmediğim( kusuruma bakmayın ) her kese ilginiz için çok- çok teşekkürlerimi iletiyorum
Anatomi bekler, ben kaçar... u.U
HOŞÇAKALIN GALAXY
Öncelikle hepinize çok-çok teşekkür ederim. İnşallah sizin gibi ben de kalıcı olurum. Çok memnun oldum tanışdığımıza
*CB- yardım teklifin için minnetdarım. Kuşkun olmasın, acemilerin efendisi olarak seve-seve sorarım
*Duygucum, ben de çok sevindim
*Olesea, neden alınacağım ki, aksine, çok hoşuma gitti
*Sevgili prensesim, hoşbulduk, seninle aynı fikirde olmamıza sevindim. Yağmurcum, ben de Nur, ben de çok memnun oldum.
Ortak yanlarımız fazla galiba Ben de kitap okumayı,yazmayı(şiir hikaye falan yazmayı severim, ama forumdakı yazarlar kadar iyi değilimdir maalesef ), anime resimleri çizmeyi, galaxy- mizle ilgili bilgiler edinmeyi severim
İngilizceyi öğrendim, fakat ihtisasım maalesef o yöne pek el vermiyor. Şimdi rusça öğreniyorum
Türk dünyası da bir ayrı ilgi alanım.
Japonlara olan ilgim bir başka, dili öğrenmek istediğin için seninle gurur duyuyorum ( ben de istiyorum, ben de ben de ...)
Animelerden en çok SAİLORMOON, bir de CLANNAD severim. Alakasız da olsa Harry Potter de az ilgimi çekmiyor
Ayy, çok uzatdım, galiba
Özellikle hitap etdiyim ve etmediğim( kusuruma bakmayın ) her kese ilginiz için çok- çok teşekkürlerimi iletiyorum
Anatomi bekler, ben kaçar... u.U
HOŞÇAKALIN GALAXY
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |