2779 kişiye bir galaxy boyutlu selamlarla geldim..... Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Sen de epey sıcakkanlısın neşe dağıtıyosun etrafa İyi ki geldin asldfgk
Ayrıca kendine acemilerin efendisi demene gerek yok bi zamanlar hepimiz öyleydik :p zamanla alışırsın foruma (şimdiden kaynaştığına göre çok çabuk alışırsın gibime geliyor *-* )
Şimdii sana sormak istediğim bir soru var *-*
Öhöhöm Chibiusa hakkında neler düşünüyorsun >.< asfljgf
Forumun çoğunluğu chibiusa'mı sevmiyor ve gıcık buluyor da ü.ü chibiusacı tek ben varmışım gibi hissediyorum bazen.... neyse duygusala bağladım asdfsddf
Ayrıca kendine acemilerin efendisi demene gerek yok bi zamanlar hepimiz öyleydik :p zamanla alışırsın foruma (şimdiden kaynaştığına göre çok çabuk alışırsın gibime geliyor *-* )
Şimdii sana sormak istediğim bir soru var *-*
Öhöhöm Chibiusa hakkında neler düşünüyorsun >.< asfljgf
Forumun çoğunluğu chibiusa'mı sevmiyor ve gıcık buluyor da ü.ü chibiusacı tek ben varmışım gibi hissediyorum bazen.... neyse duygusala bağladım asdfsddf
imza için vinvin'e, ikon için de michiru-chan'a teşekkürleer <3
İyiki tanıdım sizleri burda olmasam varlığınızdan bile haberim olmayacaktı. benim için söylediklerini ben de forum arkadaşlarımız için söylüyorum. Öyle bir karşılama yaptınız ki
Chibi- usaya gelince, ayy ben kıyamam ona Çok şeker yaa... Fakat bazen insanı gıcık etdiyi doğru Eee, bu da bence büyüyünce geçecek animenin düşman karakterlerini de severim hatta, birazcık Seiyaya gıcık oluyorum kendini üzme, Rini gerçekten harika
PS: bir de sorun değilse imzaya nasıl resim koya bileceğimi söylermisin İstek, şik., yardım bölümündeki başlıkdan yararlanamadım maalesef
Önceden kocaman teşekkürler
Chibi- usaya gelince, ayy ben kıyamam ona Çok şeker yaa... Fakat bazen insanı gıcık etdiyi doğru Eee, bu da bence büyüyünce geçecek animenin düşman karakterlerini de severim hatta, birazcık Seiyaya gıcık oluyorum kendini üzme, Rini gerçekten harika
PS: bir de sorun değilse imzaya nasıl resim koya bileceğimi söylermisin İstek, şik., yardım bölümündeki başlıkdan yararlanamadım maalesef
Önceden kocaman teşekkürler
Ayy inanmıyorum çok sevdim seni!! Hem Chibiusa sevip Seiya'ya gıcık oluyorsun tıpkı been dfkhgjd
Resim koymak için de; [img]imzanın linki[/img] şeklinde koyabilirsin Sırf imza değil mesajlar-yorumlarda da bu yöntemi kullanıyorsun ayrıca Önemli değil canım yardımcı olabildiysem çok mutlu olurum
Anlamadığın bir şey varsa buraya da bakabilirsin; http://forum.venus.gen.tr/istek-sikayet-ve-yardim/imzaya-resim-koyma/
Resim koymak için de; [img]imzanın linki[/img] şeklinde koyabilirsin Sırf imza değil mesajlar-yorumlarda da bu yöntemi kullanıyorsun ayrıca Önemli değil canım yardımcı olabildiysem çok mutlu olurum
Anlamadığın bir şey varsa buraya da bakabilirsin; http://forum.venus.gen.tr/istek-sikayet-ve-yardim/imzaya-resim-koyma/
imza için vinvin'e, ikon için de michiru-chan'a teşekkürleer <3
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sailor Galaxy
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): MaiMai
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Alice
oooo sende chibi-usacısın D
gel buraya cb,gel buraya nur,chibi-usa severler birliği kuruyoruz u.u
ahjdjhghs,benimde bi sınıf arkadaşım harry poter ın ve olimposluların hastası tanıştırıyım mı sizi ajkhjkhjhj *Özge'yi yakasından tutarak getirir*
gel buraya cb,gel buraya nur,chibi-usa severler birliği kuruyoruz u.u
ahjdjhghs,benimde bi sınıf arkadaşım harry poter ın ve olimposluların hastası tanıştırıyım mı sizi ajkhjkhjhj *Özge'yi yakasından tutarak getirir*
""Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."" -Oracle Turret
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
Ooooo... Gelir-gelmez iki birliğe davet aldım- anti-Seiyacılar örgütü ve Rini- severler birliği Kaderimi ellerinize teslim ediyorum
* yağmur prensesi( hoşlanmadıysan hemen kaldırırım, ama böyle hitap etmek eğlenceli ), arkadaşını çekinmeden getir. İnşallah o da SAİLORMOON'cudur
* yağmur prensesi( hoşlanmadıysan hemen kaldırırım, ama böyle hitap etmek eğlenceli ), arkadaşını çekinmeden getir. İnşallah o da SAİLORMOON'cudur
07 Ksm 2012 12:35
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |