2779 kişiye bir galaxy boyutlu selamlarla geldim..... Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
[quote="ercan"]hoş geldin nur bende senin gibi çizgi film vede manga görünce dayanamayanlardanım
Tekrar hoş bulduk Zaten çizgi film izleyip manga okumak hayatın en eğlenceli ve neşeli yanı
Bu arada " senin uykun yokmu" derken kendim koltukta uyukluyodum bazen ödevlerim yüzünden gece 4- te yatıp sabah 7 - de kalkıyorum da o yüzden uyumaya zaman bulup da uyumayanları bir şekilde kıskanıyorum yanlış anlama yani
Tekrar hoş bulduk Zaten çizgi film izleyip manga okumak hayatın en eğlenceli ve neşeli yanı
Bu arada " senin uykun yokmu" derken kendim koltukta uyukluyodum bazen ödevlerim yüzünden gece 4- te yatıp sabah 7 - de kalkıyorum da o yüzden uyumaya zaman bulup da uyumayanları bir şekilde kıskanıyorum yanlış anlama yani
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sailor Galaxy
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sailor Galaxy
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |