120 |
Yazar
120 tane 12-17 yaşları arasındaki çocukların cepheye cephane taşırken çektiği zorlukları anlatan yaşanmış bir film 120 kişilik bir yolculuktan sadece 48 kişi döner ve bu 48 kişidende sadece 22 tanesi yaşamayı başarır diğerleride hastalıktan ölürler
bence herkesin izlemesi gereken bir yapıt okul olarak gittiğimiz için ilkten şikayet etsek de filmi herkes beğendi ve herkes salya sümük ağladı XD ama filmden sonra geri dönüş yolunda servisçinin açtığı "yazıklar olsun yazıklar olsun kaderin bölesine yazıklar ollsun..." şarkısı ile dönüşümüz bir felaket olsada genede çok güzel bir filmde herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ederim
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
Ayy yaa çok güzel filmdi
Bazı sahneler çok etkileyiciydi bizi okulca götürmüşlerdi
Zaten o gün çok moralim bozuktu
Bi dersten çok fena bi not almıştım ıngaa ama ağlayamamıştım bi de film başlamadan sinemada moralimi bozdular
Daha en başta doktor öldürüldü ben ağlamaya başladım film boyunca ağladım filmden çıktık arkilerle ağladık
Recep Hoca da ağlamışş :lol: :D
Ağlamadım dedi ama kızlar görmüşler hihi
Bazı sahneler çok etkileyiciydi bizi okulca götürmüşlerdi
Zaten o gün çok moralim bozuktu
Bi dersten çok fena bi not almıştım ıngaa ama ağlayamamıştım bi de film başlamadan sinemada moralimi bozdular
Daha en başta doktor öldürüldü ben ağlamaya başladım film boyunca ağladım filmden çıktık arkilerle ağladık
Recep Hoca da ağlamışş :lol: :D
Ağlamadım dedi ama kızlar görmüşler hihi
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |