(:---usaginin ışığı galaxyi aydınlatıyor(200)(tamamı)---:) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
Arkadaş senin ağladığını görmez. Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanı.r Arkadaş davetine katılınca bir paket hediyeyle gelir. Dost sana yardım etmek için erken gelir ve toparlanman için geç gider. Arkadaş bir kavgadan sonra herşeyin bittiğini düşünür. Dost ise tekrar arar. Arkadaş yanlışlıklarını görünce başına kakar. Dost yanlışlıklarını örtmeye çalışır!!!...http://i0906.hizliresim.com/2009/6/12/1096.jpg
ben bu bolumu ızleyememıstm okullar baslamıstı vee ben ızleyememıstım hala ıcımde kaldı ve sız burda anltınca aglıycaktm nerdeyse... tek bı yer htrlıorm bı yerde asagıya dusuodu ve bısıy luodu:D bndan baska htrladgm bısy yok:D cnku ızleyememıtm
bende bu bölümü her zaman duygulanarak ve severek izledim ama bu bölümde biraz daha heyecan olması için usagi galaxiayla savaşabilirsi sonra tam galaxia yeneceği anda usagi daha fazla savaşmayacağını söyleyebilirdi..buda benim düşüncem..ten rengi bodyyy süperrr
ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
2. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 94 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |