125. Bölüm- S sezon final - Saturn and Messiah Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
evet ya 2 kere seriyi tekrar ettiklerinde ben bu sahneyi 2 kere kaçırmış kafayı yemiştim
Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
cok guzel anlatmissin resimleri kucultmek bayaa zamanini almistir ya bilmem cevaplayabilecek misiniz ama kafamda cevaplanmayan soru var. sailor moon super s.m.a donustukten sonra hotarunun yanina gitti. sonra hotaruyu kurtardi ve bebek oldu hotaru bu nasil oldu. 2. soru o kurtarma aninda sailor moonun durumu cok kotu gorunuyordu hatirlarsaniz ve o anda bolum bitti ertesi bolumunde ise gayet iyi durumda. yani iste anladiniz cevaplayabilecek var mi?
bu sezon özellikle bu bölüm çok güzeldi bayan 9 kupa benim elime geçtiğinde beni yenebilecek tek güç bundan daha büyük bir saf kalp yaratmaktır diyordu ve usagi kalp tılsımı çıkmıştı harukada usagiye inanana kadar yani var ya
YANDAN SEİYAM YANDAN SEVERİM SENİ CANDAN:))
ay ağladım zaten o son 2-3 bölüm annemle izledik
çok güzel anlatmışsın arigato
şu resmin üstünde oynamıştım annem beğenmişti onu ararken farkettim bu başlığı :
çok güzel anlatmışsın arigato
şu resmin üstünde oynamıştım annem beğenmişti onu ararken farkettim bu başlığı :
""Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."" -Oracle Turret
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
Unutamayacağım bölümlerden birisiydi bu.Usagi'nin saf kalbine hayran kalmıştım.İlk izlediğimde Usagi'yle birlikte ağlamıştım zaten.Özellikle "crisis make up" diye haykırmalarının etkisinde kalmıştım.En sonunda elinde bebek Hotaru'yla geldiğinde gözlerinin benliğinin gitmiş olması çok etkiliyicydi.
Çok güzel anlatmışsın Ellerine Sağlık
Çok güzel anlatmışsın Ellerine Sağlık
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 61 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |