126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Aslında bir çok güzel sahne vardı ama aklıma bu geldi. beni baya etkileyen bir sahne olmuştu. umarım siz de beğenirsiniz.
Bu bölümle ilgili kısaca bahsedeyim hatırlamanız açısından. Bu bölümden önce Sailor Moon " Moon Crisis!" dönüşümünü yapamıyordu fakat daha sonrasında bunu başarmıştı. Hotaru'yu kurtarmıştı. Daha sonrasında yani bu bölümde Uranüs ve Neptün hazır olarak Usagiyi beklerler. Sonra o gelince dönüşerek ona saldırırlar. Usagi her seferinde onlardan kurtulur. fakat Uranüs tekrar saldırır ve Usagi kaçamaz. Tam Usagi'ye vuracakken alnındaki ay işareti parlamaya başlar. Sonra Uranüs dengesini kaybedip Neptün'e vurur. Sonra da Uranüs ve Neptün Usagi'nin karşısında eğilirler. çünkü ikisi de karşılarındakinin prensesleri olduğunu anlamışlardır.
şimdi de resimler.
Bu bölümle ilgili kısaca bahsedeyim hatırlamanız açısından. Bu bölümden önce Sailor Moon " Moon Crisis!" dönüşümünü yapamıyordu fakat daha sonrasında bunu başarmıştı. Hotaru'yu kurtarmıştı. Daha sonrasında yani bu bölümde Uranüs ve Neptün hazır olarak Usagiyi beklerler. Sonra o gelince dönüşerek ona saldırırlar. Usagi her seferinde onlardan kurtulur. fakat Uranüs tekrar saldırır ve Usagi kaçamaz. Tam Usagi'ye vuracakken alnındaki ay işareti parlamaya başlar. Sonra Uranüs dengesini kaybedip Neptün'e vurur. Sonra da Uranüs ve Neptün Usagi'nin karşısında eğilirler. çünkü ikisi de karşılarındakinin prensesleri olduğunu anlamışlardır.
şimdi de resimler.
Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.
Spoiler:
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): sailor neptune
wow süper olmuş cnm hatta bu bölümde usagi nin kalp kristali dışarı çıkıyordu tekrar ve o büyük kara deliğin içine Hotaru'yu kurtarmaya gidiyordu sonra usagi dağınık bir halde kalbi dışarı çıkmış şekilde ve hotaru y kucağına alarak perişan bir şekildeydi
zati bu bölümde iyice gıcık olmuştum Haruka ve Michiru'ya ama aslında ilk Michuru başlattı.Demekki ben boşuna nefret etmiyorum Michiru'dan.Garibim Usagi'yi ağlatıyorlar...Ahh aklıma sınıftakilerin beni böyle aşağılamaları benimde hemen işi duygusallığa vermem geldi.Aslında Usagi'nin yerinde olsam Haruka'ya çakarım bir tane.Durmam yani.
Bu bölümde Michiru taraftarı olaraktan çok üzülmüştüm ama sonradan sevindim tabi
Spoiler:
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Spoiler:
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam)
gusbel_sitav yazmış:
evet aynenn
evet bu bölümde bende çok sinir olmuştum resmen usagiyi aşalıyolardı o ikisine uyuz olmuştum bebek prenses falan diyip sinir ediyolardı usagicimi sonra tabi anladılar prensesleri oldugunu saygı gösterdiler ama ben ondan sonrada çok kızmıştım onlara kıza sürekli acımadan saldırıyolardı sinir şeyler ama sonrada sevdim tabi
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 64 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |