BENI BIR DAHA ODAMDAN VE BILGISAYARIMDAN AYIRMAYIN NE OLUR
ONO DAISUKE <3
Imzama tıklamanız halinde bloguma giriş yaparsınız
13 Eyl 2010 14:28
yeni ay Alışıyorum Galiba?
Yaş: 39 Kayıt: 22 May 2010 Mesajlar: 119 Cinsiyet: Kız Nerden: hayatin icinden Teşekkür: 67
Durumu: Çevrimdışı
yeni ay Alışıyorum Galiba?
Konu: Yanıt: 127. Mamorunun Kalın kafalılığı x)
banami soruyorsun canim biraz acarmisin yani birinci bolumun neyini soruyorsun anlamadimda yani mamorunun kalin kafaliliginimi yoksa kabaliginimi hos zaten birinci bolumde bence usagide kabaydi birbirlerinide tanimiyorlardi oda ayri bir konu zaten onun disinda ben birinci bolumu cok seviyorulm zaten ay savascisini olan sevgim 1. bolumden itibaren baslamisti
Güzel Yüzlü Olmak Kaderin, Güler Yüzlü Olmak ise senin elindedir. . . !
ama ama mamoçenim kalın kafalı diil
belki sevgisini göstermekte problemi olabilir azcık ama o aşkını gösteriş için yaşamıyo kalbiyle seviyo gerisi önemsiz zaten
aslında ben mamo-chanı çözdüm, cool yapılı arkadaş,duygularını kolay kolay söyletemiyeceğiniz türden bi adam aslında romantik ama duygularını kendi içinde yaşıyo,etrafta mecnun gibi dolaşmak yada binbir türlü aşk oyunları hazırlamak pek ona göre değil, o yerinde ve dozunda romantiklikten yana (ki bi insana hergün ''seni seviyorum'' derseniz söylediğiniz şey zamanla anlamını yitiri ve sıradanlaşır )
ilk bölüme gelirsek, ordaki olay da şu: mamoru gerçekten mukemmel bi erkek ve doğal olarak tanımadığı insanlara karşı mesafeli(hırlı mı hırsız mı nerden bilsin adam) yani dışardan görüntü buzdağı tanıyınca mükemmel kere mükemmel muhteşem kere muhteşem , ha bi de söyleyemedikleri var, gizli bahçe misali
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız