2012 Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Tür:Aksiyon,Bilim Kurgu,Dram,Gerilim,Psikolojik
Yönetmen:Roland Emmerich
Senaryo:Roland Emmerich,Harald Kloser
Yapımcı:Roland Emmerich,Harald Kloser,Mark Gordon,Larry Franco,Ute Emmerich
Görüntü Yönetmeni:Dean Semler
Müzik:Harald Kloser
Süre:2 saat 17 dk
Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz.

Tür:Aksiyon,Bilim Kurgu,Dram,Gerilim,Psikolojik
Yönetmen:Roland Emmerich
Senaryo:Roland Emmerich,Harald Kloser
Yapımcı:Roland Emmerich,Harald Kloser,Mark Gordon,Larry Franco,Ute Emmerich
Görüntü Yönetmeni:Dean Semler
Müzik:Harald Kloser
Süre:2 saat 17 dk
Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz.

Ben gittim ve beğendim
Depremler, lavlar vs. çok gerçekçi olmuşlar ve ayrıca ilk defa abd ve diğer ulusların yardımıyla (insanlığın minnacık bir kısmı) kurtarma operasyonu gerçekleşiyor
3 saat sürüyor haberiniz olsun
Zaten şunun şurasında 2012'ye ne kaldı, gidin izleyin derim ben

Zaten şunun şurasında 2012'ye ne kaldı, gidin izleyin derim ben

kuzenim çok güzel dedi. filmde kabenin yıkılışıda varmış ama son dakikada çıkartmışlar adam tırsmış.
Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)

fragmanı bile heyecan verici idi zaten,güzel olduğu belliydi. En uygun fırsatta izlemek niyetindeyim ama muhtemel vcd i çıkınca izlerim
Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.

Bi arkadaşım sürekli ve sadece efekt varmış, pek güzel olmayabilir diyordu. Sandım ki karekterler filan yok sadece dünya yok oluyor... Hiç de öyle değil, efektler süper ve karakterler de öyle bence.
Beğendim ve etkilendim ne diyebilirim.
Beğendim ve etkilendim ne diyebilirim.

Çok teşekkür ederim Küboş*uum
Spoiler:

ya bana kurgusu saçma geldi tamam görsellik açısından bi şaheser olabilir ama senaryo saçma işte binlerce yıl önce yaşamış adamların aklı buraya kadar yettyse dünya yok mu olacak kardeşim ama sinemada görsellik önemlidir diyenler için güzel bi film 

Kai Suzuke Genshi Corporation
bebeğim midori ye sonsuz thx. emeğine sağlık canım kızım <3
Kavuşmamız an meselesi

bebeğim midori ye sonsuz thx. emeğine sağlık canım kızım <3
Kavuşmamız an meselesi

21 aralıkta bilgin bir uygarlık tarafından yapılan tavim bitmiş.yani takvimde 21 aralık son gün olarak gösterilmiş.takvim 21 aralık 2012 de bittiği için o gün dünya yok olacak diyorlar.
evet güzel bir filmdi.konusu gerçekten iyiydi ve karakterler hoşuma gitmişti
evet güzel bir filmdi.konusu gerçekten iyiydi ve karakterler hoşuma gitmişti

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

Bu aralar bayağı konuşuluyor bu film. İzlemek nasip olmadı henüz
Ama konusu ilgimi çekti yazılılar bitince izlerim bi ara ^__^

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |