2012 Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar

Sevmediğim bi film o.o Bikere çok klişe. Üvey baba çocukla anlaşamaz, filmin en sonunda araları düzelir vs. vs. Bikaç yıl önce çıkan Dünyalar Savaşı'nda da her şey böyleydi ve bana kalırsa bu filmden çook daha muhteşem bi filmdi. Neyse.. Kaçma sahneleri kesinlikle komediydi. Yıkılan yerin altından araba kolayca sıyrılır ve hiç bişey olmaz, gökdelenlerin arasından uçarken hiç bişey olmaz, adam arabadan düşer nası oluyosa ordan tırmanır falan -özellikle bu sahne-. Hayır bu tip filmlerde hep böyle şeyler olur tamam da bu kadar abartmaya da gerek yok dimi? >.< Efektlere lafım yok, ama sırf efektler güzel diye de bu filmi oturup izlemeye gerek yok yani ^-^'' Bana kalırsa tamamen vakit kaybıydı..
eski bonibonlardan kim kaldı ??????????? .... :s

Efektler etkilemişti, bizim sınıftaki herkes çok övmüştü bu filmi. Bir gün bizimkilerle sinemaya gittik , orada izledim bunu. *-* Burcu'nun da dediği gibi, heryer yıkılıyor bizimkilerin arabaya birşey olmuyor. Volkanlar yatlıyor, gökdelenler yıkılıyor uçakta bir çizik yok abi. Neyse onuda geçtim, sonra bizimkilerin şu gemide yaşadıkları... Herkes kurtuluyor neredeyse, bir kere de ana karakter diye bize gösterilen adama birşey olsun ya. Sonunda mı ne oluyor? Mutlu aile tablosu *-* Efektlere diyecek sözüm yok, tamam harikaydı ama yaşadıkları maceralar mı ne diyim biraz değil epey bir yapmacık geldi. herkese birşey olur sanki bu ailenin görünmez kalkanı var hiç birşey olmaz. 

by minako-chan
,
Medusa'm için irma ya teşekkürler ||

Medusa'm için irma ya teşekkürler ||

Spoiler:

Yorumları okurken okurken "Vay be bi tek ben beyenmemişim." Demek sorun bende diye düşünürken ebusss, bonibon'um ve nuterlinesq arkadaşlarımın yorumlarını okurken. "Yok abi doğruyum işte." dedim. u_u
.
Valla sinemada izlemedim. Şimdi ondan sinemada izleyen arkadaşlarımla benim yorumum bir olamaz. Ama efektler cidden güzeldi. Ama bana kalırsa da bi film sadece efektten oluşamaz. Kurgusu olsun oyuncuları olsun.. Yani bi filmi keyifle izlemek istiyosanız bunlar gereklidir bana kalırsa. Bu filmde ne oyunculuk vardı ne kurgu.. Ayriyetten bi de mantık hataları mevcuttu.
Böyle abuk subuk mantık hataları vardı.. Sevmedim. Ondan da önermiyorum. İzlemeyin. Sırf volkanlar nasıl patlıycak depremler nasıl olcak diye düşünüyosanız. Gidin bi depremle ilgili bi film izleyin sonra volkanla. Eminim daha çok beyeniceksiniz. He bi de filmin başında abuk olaylarda vardı.
Abuk filmdi İz-le-me-yin ! benden söylemesi o_O
.
Valla sinemada izlemedim. Şimdi ondan sinemada izleyen arkadaşlarımla benim yorumum bir olamaz. Ama efektler cidden güzeldi. Ama bana kalırsa da bi film sadece efektten oluşamaz. Kurgusu olsun oyuncuları olsun.. Yani bi filmi keyifle izlemek istiyosanız bunlar gereklidir bana kalırsa. Bu filmde ne oyunculuk vardı ne kurgu.. Ayriyetten bi de mantık hataları mevcuttu.
Spoiler:
Böyle abuk subuk mantık hataları vardı.. Sevmedim. Ondan da önermiyorum. İzlemeyin. Sırf volkanlar nasıl patlıycak depremler nasıl olcak diye düşünüyosanız. Gidin bi depremle ilgili bi film izleyin sonra volkanla. Eminim daha çok beyeniceksiniz. He bi de filmin başında abuk olaylarda vardı.
Spoiler:
Abuk filmdi İz-le-me-yin ! benden söylemesi o_O

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |