|
Yazar |
Mesaj |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1,653 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 815 Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: Seiya ve Usagi'nin Kalp Çaptıran Randevusu (181.bölüm :D) |
|
|
Favori bölümüm XD Gülmekten karnıma ağrıların girdiği yegane bölümdür kendileri
Seiya,Usagi her ne kadar itiraz etsede onunla buluşma kararı almıştır ve ona "Yarın saat 11 de parkta ol" demiştir.
Usagi her ne kadar istemesede parka gitmiştir ancak çok beklemesine rağmen hala ortada Seiya yoktur.Seiya'yı beklerken karşısına Michiru ve Haruka çıkar.
Onlara Seiya ile buluşacağını söylediğinde ikisininde yüzü asılır...Haruka ona"Dikkat ol...Kurtlar seni kapabilir benim tatlı kediciğim"der.Daha sonra Michiru Haruka'yı çekerek götürür..Haruka "Acıtıyorsun banada bu kadar nazik olmanı isterim"der ve Michiru'da "Sonra..Yanlız kaldığımızda" der
Her neyse  Usagi Seiya'yı beklemeye devam ederken arkadaşlarıyla oynayan bir çocuk görür ancak çocuk düşer ve ağlamaya başlar...Usagi'de ona ağlamamasını,kendisinin güçlü bir çocuk olduğunu söyler.Bu sırada Seiya onu çalılıklarının arkasından izlemektedir. Usagi ,çocuga ağlamayı kesmesse arkadaşlarıyla eğlenemeyceğini söyler
Çocukta aniden ayağa kalkar ve "Kırmızı hiper yıldız gücü harekete geç!!! "diye bağırır
Usagi şaşkınlıkla arkasından bakar sonrada Seiya çalılardan çıakr ve Usagi'nin yanına gider..Usagi ona geciktiği için çok kızar ama bu sırada bir içecek kutusunun üzerine basar ve inanılmaz bir şekilde düşer ve ağlamaya başlar..
Seiya ise güler ve dalgacı bir sesle "Eğer zırlamayaı kesmessen arkadaşlarınla eğlenemessin" der.Usagi ağlamayı keser ve ayağa kalkar.."Benimi izliyordun" diye sorar ve Seiya elini uzatsada kabul etmez.."Ben kalkarım" der ve hiçbirşey olmamış gibi ayağa kalkar.
Seiya ona "Söyleyemeyecekmisin? der..Usagi ise şaşkınlıkla sorar "Neyi?"
Seiya bağırır,Usagi bozulur, ben kopar XD
"KIRMIZI YILDIZ GÜCÜ HAREKETE GEÇÇÇ!!"

|
|
 |
|
12 Nis 2008 17:16 |
|
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): minakoo, rei setsuna
|
kyo_kusanagi

Aşk'ın Koruyucusu

Yaş: 29 Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 1,234 Puan: 455 Teşekkür: 53 Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: Yanıt: Seiya ve Usagi'nin Kalp Çaptıran Randevusu (181.bölüm :D) |
|
|
ayy en sevdiğim bölümdür ama bu bölümde Usagi ne şanslı diye düşünmüştüm herneyse  güzel olmuş Aquamarin tebrik ederim emeğine sağlık 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 18:21 |
|
 |
Flamesniper

Efsane Üye

Yaş: 30 Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 2,481 Ünvan: Güzel Prenses Nerden: İstanbul Teşekkür: 11 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
muahahah XD ben bu bölümün hastayım ya XD Seiya Usagiyi odaya çağırmıştı tam telefon açıcakken o da yanlış anlar içinden "Mamoru seni seviyorum"der muahahah sonra bir bakar yüzü bir karış diskoda dans ederken bulur kendini XD
|
|
 |
|
12 Nis 2008 18:55 |
|
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): bukky
|
Hell Butterfly

Aşk'ın Koruyucusu

Yaş: 28 Kayıt: 13 Tem 2007 Mesajlar: 1,200 Ünvan: Prenses Puan: 1400 Teşekkür: 17 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ayy zuhaha gerçekten komik bir bölüm 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:00 |
|
 |
venüs prensesi

Sevgi'nin Koruyucusu

Yaş: 29 Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 1,185 Ünvan: Savaşçı Prenses Puan: 800 Nerden: zamanın ve uzaklığın olmadığı sonsuz yerden Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
he he  çok komikti bu bölüm vede çok güzeldi bence anlatım güzel olmuş ellerine sağlık cnm 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:00 |
|
 |
fawn_fairy

Sevgi'nin Koruyucusu

Yaş: 30 Kayıt: 30 Oca 2008 Mesajlar: 1,141 Puan: 2900 Teşekkür: 85 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
hehe bu bölümde usaginin tavırları beni gülmekten öldürmüştü
|
..
|
 |
|
 |
sumis

Alışıyorum Galiba?

Yaş: 27 Kayıt: 31 Mar 2008 Mesajlar: 113 Ünvan: Prenses Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:46 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

Kayıt: 06 Ağu 2007 Mesajlar: 1,653 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 815 Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Aslında ilk önce bölümün tamamını anlatıyordum ama yarıda kestim XD Bölümün en başında Minako'nun Taiki'yi sıkıştırma sahnesini hatırlıyormusunuz XD
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:47 |
|
 |
sumis

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
hehehehe  orasıda acayip komikti yaaa  taikiyi sinemaya götürmeye çalışıyoduu 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:50, Değiştirme: 12 Nis 2008 19:53 (Toplamda 1 kere) |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
Makato^da garibim ben seninle giderim filmin adı ne? Adult Love XX  Sonrada Minako yaten'e sormaya gidiyordu zaten 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:52 |
|
 |
sumis

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
sonra bide minako makatoya biletleri ona satmayı teklif ediodu 1000 yene 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:55 |
|
 |
Aquamarin

Efsane Üye

|
|
|
Evet  Bide Usagi'nin yemek sahneleri süperdi o bölümde ya XD Seiya ile Usagi kroku tüneline giriyorlardı galiba bir ara herşeyden korkuyorlardı sonrada birbrielrine sarılıyorlardı sürekli  Tam komediydi orasıda ya 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 19:57 |
|
 |
usagimaniaa

Ay Fedaisi

Yaş: 28 Kayıt: 16 Mar 2008 Mesajlar: 467 Ünvan: Prenses Puan: 425 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
ben bu bölümü hatırlamıyodum sayende Aquamarin biraz biraz hatırlıyorum
ellerine sağlık
|
Tornado'ya binlerce kez teşekkürler U_U
|
 |
|
 |
sumis

Alışıyorum Galiba?

|
|
|
bide seiya usagiyi bi yere götürüodu usagi korkuodu bni öpcek falan die sonra kendini discoda dans ederken buluodu çok şaşırıodu falan çook komiktii 
|
|
 |
|
12 Nis 2008 20:04 |
|
 |
ay prensesi usagi

Vazgeçilmez Üye

Yaş: 31 Kayıt: 10 Ağu 2007 Mesajlar: 578 Puan: 850 Teşekkür: 18 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|