Dünya'nın 1867. Harikası Beytepe Öğrenci Kasabası Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Beytepe Öğrenci kasabası, (yaşadığım yer =P) Ankara'ya olan nefretimi alıp götüren yerdir. Ankara'da, Eskişehir yolunun yaklaşık 20. km.sinde nihayet karayollarının acıyıp koyduğu bir Hacettepe sapağıyla ulaşılır. Sapağı kaçırırsanız Eskişehir'e giden yola çıkmanız ve kendinizi Eskişehir il sınırında bulmanız mümkündür. Yurt girişleri 00.00-02.00 iken, son egonun(Ankara'nın otobüsleri) saat 10 buçukta olması acıdır tabii..
Ama kar yağdığında mükemmel olur. 4 kere kayıp düşmeme rağmen hala da karda yürüycem ben! diye ısrar etmem nedendir bilinmez ^^
baharda ayrı güzeldir... çimlerin üzerinde uzanıp kenelere aldırmadan mavi gökyüzünü seyredebilirsiniz. Ayrıca "Allah'ın dağı" olması yüzünden, kışın da yazın da şehirden en az 5 derece daha soğuktur. Şubat gecelerinde -19'a düşen sıcaklığıyla donmak için birebirdir. Kampusun içine yapılan Öğrenci Kasabası, Hacettepe Üniversitesine bağlı yurtlardan oluşur. Öğrenci yurtları, kız ve erkek ayrıyken, Öğrenci evleri kız erkek karışıktır. Maç olduğu gecelerde erkek katından gelen, "GOOOOOOOOOLLLL!!!!" sesleri alt kata terlik fırlatma sebebidir ama olsun..
Keops Piramidi gibi değildir. Buzdolabında bıraktığınız sütün içinde çeşitli organizmalar üreyebilir. Hatta birazcık sabrederseniz minik, tek hücreli ev hayvanlarına sahip olabilirsiniz =P hele buzdolabında börek bırakmaya hiç gelmiyor, söyleyeyim.. en son kabı açtığımda içerde bambaşka bir ekosistemin oluştuğunu görüp kokudan bayılacak gibi olmuştum XD
Kışın da sıcak falan olmaz, ayrıca bayramda eve gitmediyseniz ve yurtta kaldıysanız, tasarruf olsun diye kaloriferleri yakmazlar.. donarsınız ^^'
Bala ilçesine yakındır, sık sık deprem olur, ama korkmayın hemen. uyurken yatağınız beşik gibi sallanıyor.. bir de yan oda müzik açmışsa.. oooh.. kendinizi evinizde hissediyorsunuz. ninni niyetine =P
şimdi de bir kaç tane fotoğraf =)))
bu son iki fotoğraf, J bloktan. mutfak (ama sanırım erkeklerin =P) ve avlumsu kısmı.. büyük bir yer. daha çok otele benziyor ^^
odamın penceresinden A blok =P
bu resme gelince, kar yağmadığı zamanlarda bile Beytepe'yi beyaz görebilirsiniz. Sis donuyor sanırım... O.o
diken yapraklı bir çamın her bir yaprağında donmuş sisi görüyorsunuz O.o'' (evet imageshack izin verirse görücez hep birlikte...) <-- 10 dakikadır upload ediyor da.. ^^'
nihayet ^^'
bu resim de yine aynı şekilde donmuş bir çalılık...
beklerim XDDD
Ama kar yağdığında mükemmel olur. 4 kere kayıp düşmeme rağmen hala da karda yürüycem ben! diye ısrar etmem nedendir bilinmez ^^
baharda ayrı güzeldir... çimlerin üzerinde uzanıp kenelere aldırmadan mavi gökyüzünü seyredebilirsiniz. Ayrıca "Allah'ın dağı" olması yüzünden, kışın da yazın da şehirden en az 5 derece daha soğuktur. Şubat gecelerinde -19'a düşen sıcaklığıyla donmak için birebirdir. Kampusun içine yapılan Öğrenci Kasabası, Hacettepe Üniversitesine bağlı yurtlardan oluşur. Öğrenci yurtları, kız ve erkek ayrıyken, Öğrenci evleri kız erkek karışıktır. Maç olduğu gecelerde erkek katından gelen, "GOOOOOOOOOLLLL!!!!" sesleri alt kata terlik fırlatma sebebidir ama olsun..
Keops Piramidi gibi değildir. Buzdolabında bıraktığınız sütün içinde çeşitli organizmalar üreyebilir. Hatta birazcık sabrederseniz minik, tek hücreli ev hayvanlarına sahip olabilirsiniz =P hele buzdolabında börek bırakmaya hiç gelmiyor, söyleyeyim.. en son kabı açtığımda içerde bambaşka bir ekosistemin oluştuğunu görüp kokudan bayılacak gibi olmuştum XD
Kışın da sıcak falan olmaz, ayrıca bayramda eve gitmediyseniz ve yurtta kaldıysanız, tasarruf olsun diye kaloriferleri yakmazlar.. donarsınız ^^'
Bala ilçesine yakındır, sık sık deprem olur, ama korkmayın hemen. uyurken yatağınız beşik gibi sallanıyor.. bir de yan oda müzik açmışsa.. oooh.. kendinizi evinizde hissediyorsunuz. ninni niyetine =P
şimdi de bir kaç tane fotoğraf =)))
bu son iki fotoğraf, J bloktan. mutfak (ama sanırım erkeklerin =P) ve avlumsu kısmı.. büyük bir yer. daha çok otele benziyor ^^
odamın penceresinden A blok =P
bu resme gelince, kar yağmadığı zamanlarda bile Beytepe'yi beyaz görebilirsiniz. Sis donuyor sanırım... O.o
diken yapraklı bir çamın her bir yaprağında donmuş sisi görüyorsunuz O.o'' (evet imageshack izin verirse görücez hep birlikte...) <-- 10 dakikadır upload ediyor da.. ^^'
nihayet ^^'
bu resim de yine aynı şekilde donmuş bir çalılık...
beklerim XDDD
Yalnız’ın adı okunduğunda
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
çok güzel yer ya, böyle biyerde yaşadığın için çok şanslısın usa-ko *.*
Mutfağını görmüş olduk usa-ko.
Bir de dondurmacı var. Ondan bahsetmemişsin
Bir de dondurmacı var. Ondan bahsetmemişsin
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
orası erkek katının mutfağı yalnız =PPPP
bizimkinin kapakları gri =P
hahah
evet rei sen gördün =))
dondurmacı yok bi kere XD
insanları dünyanın 1867. harikası hakkında yanlış bilgilendirme mamoru! XD
bizimkinin kapakları gri =P
hahah
evet rei sen gördün =))
dondurmacı yok bi kere XD
insanları dünyanın 1867. harikası hakkında yanlış bilgilendirme mamoru! XD
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Var ya nasıl olmaz. =P Şu ünlü hacettepe kepli resmi oradan çektirdim =D
Ama güzel ortamdır. Hacettepe'yi kıskanmamak elde değil bir Gazili olarak
Ama güzel ortamdır. Hacettepe'yi kıskanmamak elde değil bir Gazili olarak
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
yurtdunu gördük sonunda usa-ko
çok sevimli bir yer muhaha XD süt oyunca tek hücreli hayvanlara sahip olmak iyidir
kar olunca manzarası ayrı bi güzel senin yurdun
Muhaha XD Deprem olunca beşik gibi sallanırsın [küçüklük anıların canlandı gözümde ]
Bende Ziyarete gelebilrmiyim seni usa-ko
çok sevimli bir yer muhaha XD süt oyunca tek hücreli hayvanlara sahip olmak iyidir
kar olunca manzarası ayrı bi güzel senin yurdun
Muhaha XD Deprem olunca beşik gibi sallanırsın [küçüklük anıların canlandı gözümde ]
Bende Ziyarete gelebilrmiyim seni usa-ko
.
.
pağmaklarım .
.
pağmaklarım .
hahah =D isteyen herkesi beklerim =)
rei geldi bile XD
mamoru, o dondurmacı nerde bilmiyorum ama yok öyle bir yer =P
o resim 2001de çekilmiş, ben buraya 2006da geldim =)
rei geldi bile XD
mamoru, o dondurmacı nerde bilmiyorum ama yok öyle bir yer =P
o resim 2001de çekilmiş, ben buraya 2006da geldim =)
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 29 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |