Dünya'nın 1867. Harikası Beytepe Öğrenci Kasabası Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
XD bazı şeyler şakaya gelmiyor işte =P hahahah XD
valla gece şunu söyliyim, boğaziçinin güney kampüsü de ayrı mükemmel
binalar taş ve eski... *-*
ama hacettepenin de ayrı bir güzelliği var. boğaziçi diye ağlıyordum burayı kazandığımda ama şimdi sorsalar hacettepe derim =)
(venüs dershanelerinin katkılarıyla venüste rehberlik konulu konferansımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz =PP)
valla gece şunu söyliyim, boğaziçinin güney kampüsü de ayrı mükemmel
binalar taş ve eski... *-*
ama hacettepenin de ayrı bir güzelliği var. boğaziçi diye ağlıyordum burayı kazandığımda ama şimdi sorsalar hacettepe derim =)
(venüs dershanelerinin katkılarıyla venüste rehberlik konulu konferansımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz =PP)
Yalnız’ın adı okunduğunda
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
önce burayı görseydim daha çok çalışır çukurova yerine buraya giderdim
tühhh yurdu böyleyse gerisi nasıldır kim bilir
çok şanslısın yaaa
tühhh yurdu böyleyse gerisi nasıldır kim bilir
çok şanslısın yaaa
heheh evet ilk senemde istanbul istanbul diye az sızlanmadım ama şimdi burayı çok seviyorum. bu arada evvelsi gün buzda kayıp uçuşa geçmemle düşme sayısı 5'e yükseldi XDDD
neyse, 5 oldu ve hala yaşıyorum =P hahah XD şanslıyım sanırım =P
neyse, 5 oldu ve hala yaşıyorum =P hahah XD şanslıyım sanırım =P
Yalnız’ın adı okunduğunda
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Hayatımda hiç hiç bu kadar güzel öğrenci evi görmedim wow
Spoiler:
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Spoiler:
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam)
wayy usa-ko sen hacettepede mi okuyorsun beytepe harika bencee oradaki yurtlarda kalmayı cok istedim ama malesef yurttan olumlu bir cevap alamadımm bende devlet yurdunda kalıyorumm ama beytepe bence bir cok kampüsten güzell cok sanslısınn canım yaa imrendim şimdii
bu başlığı ben nasıl görmedim yahu
güzel yerdir beytepe, bahar mevsimini çok severim buranın, çiçek açar pek çok ağaç, uzun sürede kalır.. ahh ya ben şimdi anlatmayayım boşuna, o kadar yazarım gene eksik birşeyler kalır, zamanla yaşanması lazım..
yoksa gelip bir kez görmeyle pek fazla tadı alınmaz.
gerçi festival zamanı birkez de gelseniz tanıdını alırsınız.
güzel yerdir beytepe, bahar mevsimini çok severim buranın, çiçek açar pek çok ağaç, uzun sürede kalır.. ahh ya ben şimdi anlatmayayım boşuna, o kadar yazarım gene eksik birşeyler kalır, zamanla yaşanması lazım..
yoksa gelip bir kez görmeyle pek fazla tadı alınmaz.
gerçi festival zamanı birkez de gelseniz tanıdını alırsınız.
bi 3,5 sene sonra görmek nasip olur inşallah fotolara bakılırsa çok güzel bi yer sanırım *-*
Mamoru yazmış:
aynene katılyıorum. gerçi ben gazili değil ankara üniversiteliyim ama olsun. hacettepeyi çok severim. özellikle yeşil vadiyi orada az piknik yapmadık... Burada bu forumda Ankara'daki üniversitelerde okuyan ne akdar çok öğrenci varmış.
O
kadar güzel unutmuştun ki beni, Hatırlatmaya kıyamadım...
teşekkürler sun
kadar güzel unutmuştun ki beni, Hatırlatmaya kıyamadım...
teşekkürler sun
Spoiler:
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 29 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |