14-19 Kasım 2010 - Çizim Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Çizim yarışması yapacağız.Bir obje çizeceğiz.Şimdi de sizlere yine Sailor Moon'da olan bir sihirli eşyayı vereceğim ve sizlerde bakarak çizeceksiniz.
İşte çizeceğiniz resim.. Space Sword
Kesinlikle paint tarzı programlar kullanılmayacak.Bakarak el çizimi yapmanızı istiyorum.El çizimi yapıp tarayıcı,fotograf mankinesi yardımıyla buraya koyacaksınız. İsterseniz karakalem çalışması yapabilirsiniz veya boyayabilirsiniz.
Kurallar
1.Verdiğim resimden bakaracak çizeceksiniz.
2.Çizim el çalışması ile olacaktır..(Karakalem çalışması veya boyama yapmak size kalmış)
3.Etkinlik ayın 19'una kadar devam edecektir.
Kazananlar:
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllenirileceklerdir...
Kolay gelsin..
İşte çizeceğiniz resim.. Space Sword
Kesinlikle paint tarzı programlar kullanılmayacak.Bakarak el çizimi yapmanızı istiyorum.El çizimi yapıp tarayıcı,fotograf mankinesi yardımıyla buraya koyacaksınız. İsterseniz karakalem çalışması yapabilirsiniz veya boyayabilirsiniz.
Kurallar
1.Verdiğim resimden bakaracak çizeceksiniz.
2.Çizim el çalışması ile olacaktır..(Karakalem çalışması veya boyama yapmak size kalmış)
3.Etkinlik ayın 19'una kadar devam edecektir.
Kazananlar:
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllenirileceklerdir...
Kolay gelsin..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
@Hachiko
Kesinlikle bu tür yarışmalara program karıştırılmasını istemiyorum Sadece el çizimi olacak..Efektleride istiyorsanız el çizimi ile yapabilirsiniz..
Kesinlikle bu tür yarışmalara program karıştırılmasını istemiyorum Sadece el çizimi olacak..Efektleride istiyorsanız el çizimi ile yapabilirsiniz..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Uploaded with ImageShack.us
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 41 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |