14-19 Kasım 2010 - Pokemon Temalı İmza Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Şu yakın zamanda pokemonun yazarı vefat ettiği için bir pokemon yarışması yapalım diye düşündüm.Hem onu anmış oluruz hemde güzel tasarımlar çıkartırız.Pokemonu zamanında büyük küçük herkes izlerdi eminim izlemeyen yoktur.Bizim için güzel bir etkinlik olacaktır
Pokemon temalı imza yarışması yapacağız.Ancak imzalarda pokemon animesindeki karakterlerden insan olan karakterleri kullanmayacağız.Sadece pokemonları kullanarak imza yapacağız
Kurallar
1.Her üyenin 1 imza ile katılma hakkı vardır.
2.Boyutlar en fazla 420x180 olmalıdır.. (Daha küçükte yapabilirsiniz)
3.İsterseniz png ile de katılabilirsiniz..Jpeg zorunluluğu yoktur.
4.İmzalarınızda sadece pokemonları kullanabilirsiniz.İnsan karakterler kullanılmayacaktır.. (örneğin ash,misty kullanamazsınız) Sadece pokemonlar olacaktır.
5.Etkinlik ayın 19'una kadar devam edecektir.
Kazananlara
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puanları verilecektir..
Kolay gelsin..
Pokemon temalı imza yarışması yapacağız.Ancak imzalarda pokemon animesindeki karakterlerden insan olan karakterleri kullanmayacağız.Sadece pokemonları kullanarak imza yapacağız
Kurallar
1.Her üyenin 1 imza ile katılma hakkı vardır.
2.Boyutlar en fazla 420x180 olmalıdır.. (Daha küçükte yapabilirsiniz)
3.İsterseniz png ile de katılabilirsiniz..Jpeg zorunluluğu yoktur.
4.İmzalarınızda sadece pokemonları kullanabilirsiniz.İnsan karakterler kullanılmayacaktır.. (örneğin ash,misty kullanamazsınız) Sadece pokemonlar olacaktır.
5.Etkinlik ayın 19'una kadar devam edecektir.
Kazananlara
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puanları verilecektir..
Kolay gelsin..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Kaitoujeanne
Genelde sona kalmak tercihim olurdu ama şeetmicem bu sefer xD yapıvermişken koycam ^^ gerçi pek olmadı ama nese ^^ pas kir idare edeceksiniz xD zaeten ben kararsız bi tipim zaman da bol geldi değiştiririm büyük ihtimalle xD
Avatar olmayacak..Sadece imza ..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
İkizim ve çekkem olan hayvani kişiliğin önünde saygıyla eğiliyorum dehşet olmuş ikiz~ Ama benim sayemde xD xD falan asfdasdsaf xD yok yok ben sadece direktif verdim *-*
Ve moon~ seninki de çok şeker *-* en ezik ben kaldım xD xD ama değiştiricem u.u bi ara~
Ve moon~ seninki de çok şeker *-* en ezik ben kaldım xD xD ama değiştiricem u.u bi ara~
Uploaded with ImageShack.us
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 62 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |