2011 Festival Prensesi - Hime Seçimi (Sonuçlar) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Tanabata japon kültüründe her yıl temmuz ayında düzenlenen bir tür festival. Anime sitesi olduğumuzdan japon kültürünü de yakından takip ediyoruz tabi bildiğin üzere ^^ tanabatanın tanımında ben de yanılabilirim, google'a bakarsan eminim daha açıklayıcı şeyler bulursun. Ama genel hatlarıyla diyebilirim ki, bu güzel festivallerin temsili bir şekli olarak her sene venüs forumda da kutlamalar yapılıyor. Orjinali temmuz ayında olmalı ama bi takım aksilikler nedeniyle iki senedir ağustosta kutluyoruz. Tanabata kutlamaları için oyun başlıkları açılıyor, mesela balık tutma, oyun derecelerine sp veriliyor. (sp sihir puanı). Sonra amnesya görmüşsündür, çeşitli bilmeceli aşamalardan oluşan bir tür oyun o da. Birinciye yüklü miktarda sp veriyorlar asdaf. Sonra dilek dileme vs. hepsi bu tanabata kutlamalarının bir parçası ve gelenekselleşmiş durumdalar.
Hime de, prenses demek yani, her sene tanabata kutlamalarına katılan kişilerin arasından seçiliyor. Hime adayı olmanın tek ön koşulu kimono giymiş anime karakterlerinden imza sahibi olmak. Açılan başlığa başvurup katıldığını belirtiyorsun, sonra oylama açılıyor ve her üye katılımcıların imzalarındaki resimleri oyluyor. En yüksek puan alan hime seçiliyor ve bir hafta süre ile güzel bir taç takıyorlar rütbesine.
Umarım açıklayıcı olmuştur ^^
Hime de, prenses demek yani, her sene tanabata kutlamalarına katılan kişilerin arasından seçiliyor. Hime adayı olmanın tek ön koşulu kimono giymiş anime karakterlerinden imza sahibi olmak. Açılan başlığa başvurup katıldığını belirtiyorsun, sonra oylama açılıyor ve her üye katılımcıların imzalarındaki resimleri oyluyor. En yüksek puan alan hime seçiliyor ve bir hafta süre ile güzel bir taç takıyorlar rütbesine.
Umarım açıklayıcı olmuştur ^^
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): CB
tebrikler 

VENÜS FORUM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMM
http://1.bp.blogspot.com/_2s6meg-yAco/SpmsKjALtxI/AAAAAAAAAHY/wfd66C3M654/s320/sailor_saturn_imza1.png
http://1.bp.blogspot.com/_2s6meg-yAco/SpmsKjALtxI/AAAAAAAAAHY/wfd66C3M654/s320/sailor_saturn_imza1.png

Gönüllerin Himesi Day
Bunu sevdim *-* Tanabata himesi her yıl seçilebilir ama gönüllerin himesi olmak bambaşka
Değerini bil ve tebrikler ^_^ Gif konusunu dert etme böyle de yeterince iyi ve şeyy... KOMİK!
Ahahahahahahahhahahahhaha
Kusura bakma gene gülüyorum ama napıyım çok komik
Bari mavi falan olsaydı pembe pek olmamış

O seçilmedi ki kendi kendini seçti avatarına yapıştırıp .__." kimden çıkmıştı bu fikir? sweet senden miydi XDXD
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): CB

orjinalinden güzel deil üzgünüm ama güzel olmuş süper fikir
başta gerçek sandım T_T

By Hotaru_Usagi

I’ve been looking in the mirror for so long.
That I’ve come to believe my souls on the other side.
EVANESCENCE~~

5. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 84 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |