Teru Teru Bozu (2011) Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Teru teru kumaş ya da kağıt ayrıca iplik kullanılarak yapılmaktadır. Japonlar boyunlarına bağladıkları ipleri pencerelerinin önlerine asarlar. Bunu yapmadaki amaç mesela öğrenciler piknik günü öncesi havanın ertesi gün güneşli ve iyi geçmesi içindir. Ayrıca iyi şansda getireceğine inanırlar.
Yapılışı ise;
Elinizde kağıt ya da kumaş, iplik ve pamuk bulunmalı. Teru terunuzun yüzünü süslemek içinde boncuk vs kullanabilirsiniz. Kağıdı ya da kumaşı orta boyutlu bir kare oluşturun ve kafa yapmak için karenin ortasına bol pamuk koyup boynundan iplikle bağlayın ve bu iplikle pencerenizin önüne ya da buna benzer bir yere asın. Yüzüne boncukla göz vs yapabilirsiniz.
Geçen sene neler yaptık?
Hazırladığınız bebeklerin resmini çekin, bilgisayara aktarın ve forumda paylaşın =)
Teru teru kumaş ya da kağıt ayrıca iplik kullanılarak yapılmaktadır. Japonlar boyunlarına bağladıkları ipleri pencerelerinin önlerine asarlar. Bunu yapmadaki amaç mesela öğrenciler piknik günü öncesi havanın ertesi gün güneşli ve iyi geçmesi içindir. Ayrıca iyi şansda getireceğine inanırlar.
Yapılışı ise;
Elinizde kağıt ya da kumaş, iplik ve pamuk bulunmalı. Teru terunuzun yüzünü süslemek içinde boncuk vs kullanabilirsiniz. Kağıdı ya da kumaşı orta boyutlu bir kare oluşturun ve kafa yapmak için karenin ortasına bol pamuk koyup boynundan iplikle bağlayın ve bu iplikle pencerenizin önüne ya da buna benzer bir yere asın. Yüzüne boncukla göz vs yapabilirsiniz.
Geçen sene neler yaptık?
Hazırladığınız bebeklerin resmini çekin, bilgisayara aktarın ve forumda paylaşın =)
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Küçük kardeşimle birlikte yaptık (gözlerini o çizdi ve sadece 6 yaşında kız altı yaşında animlerdeki gözler gibi göz çiziyo yaa ben kaç yıl uğraşmıştım böyle göz çizmek için)
bu yıl da peçeteden ama ne yapalım
Spoiler:
bu yıl da peçeteden ama ne yapalım
Prenses Serenetty, toka tatlılık katmış, kurdeleyi güzel bağlamışsın. Çok şeker
anime-manga fan, anime tarzı çizimlere doğuştan yeteneklisin. Güzel görünüyor.
##Usagi##, sen de teru terunda çok tatlısınız, teşekkürler
anime-manga fan, anime tarzı çizimlere doğuştan yeteneklisin. Güzel görünüyor.
##Usagi##, sen de teru terunda çok tatlısınız, teşekkürler
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Karşınızda biricik bozum "TERU TERU CHİBİ USA !" ya da "CHİBİ USA BOZU"
Ne demek isterseniz işte sonuçta chibiusa yani
Not: Forumun chibiusacısından başka birşey beklemeyin
Ehm kıyafeti çok şirin biliyorum >.<
Ne demek isterseniz işte sonuçta chibiusa yani
Not: Forumun chibiusacısından başka birşey beklemeyin
Ehm kıyafeti çok şirin biliyorum >.<
imza için vinvin'e, ikon için de michiru-chan'a teşekkürleer <3
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): jandark
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 32 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |