hotaru-chan'in ps çalışmaları Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 106, 107, 108 |
Yazar
ari-chaaaağn T_T imza ve ava.mı değiştirmek istiyorum o diğer yaptıklarını koymak istiyorum ama linkler kırık diyo tasuketeeee üü.
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
Bunu çok beğendim laaağğn :O
Böyle çok orijinal olmuş. Bunu başarmışsın. Aferin çikilipaf sana. O büyüycek çok güzel bi grafikçi olucak dinimiz amin. ^-^
-On beş bin yüzyıl sonra foruma uğradım burayı es geçmemek lazım dedim. Kıymetimi bil ari-chan <3-
Böyle çok orijinal olmuş. Bunu başarmışsın. Aferin çikilipaf sana. O büyüycek çok güzel bi grafikçi olucak dinimiz amin. ^-^
-On beş bin yüzyıl sonra foruma uğradım burayı es geçmemek lazım dedim. Kıymetimi bil ari-chan <3-
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
aslında benim de foruma uğramam hemen hemen aynı sıklıkta...
bilmez miyim kıymetini *-* (dikkat, duygu seli baş gösteriyor. özlemişim... *^*)
beğendin? orjinal? ayyy, bana bir şeyler oluyor... teşekkür ederim mino-chan*m.
(ve çikilipaf'ı anlamak için bi kaç kere okumam gerekti... heceleyerek. <.<)
bu arada şu bakmamı yasakladığınız spoilerlara bakıyım mı artık? nooooolur, cidden bakmadım öyle dediniz diye. ama artık zaman aşımına uğramıştır yani. baksam? (umutla bekler...)
bilmez miyim kıymetini *-* (dikkat, duygu seli baş gösteriyor. özlemişim... *^*)
beğendin? orjinal? ayyy, bana bir şeyler oluyor... teşekkür ederim mino-chan*m.
(ve çikilipaf'ı anlamak için bi kaç kere okumam gerekti... heceleyerek. <.<)
bu arada şu bakmamı yasakladığınız spoilerlara bakıyım mı artık? nooooolur, cidden bakmadım öyle dediniz diye. ama artık zaman aşımına uğramıştır yani. baksam? (umutla bekler...)
.
McFly ♥
şey, prensip olarak 'yaratmak' ve 'tapmak' kelimelerine biraz karşıyım ama... ^^"
teşekkür ederim :3
keşke tekrar PS başına dönebilsem, özlemim depreşti...
teşekkür ederim :3
keşke tekrar PS başına dönebilsem, özlemim depreşti...
.
McFly ♥
oww... 1 yıldan fazla olmuş... tamam. o.o
.
McFly ♥
Bana bir imza yapar mısın,üstünde küçük bir şekilde mena yazsın
http://img685.imageshack.us/img685/407/2869.jpg
^^ şu fotoğrafa uygun bir şekilde,çünkü başka bir forumda avatarım böyle,uygun olsun istiyorum
http://img685.imageshack.us/img685/407/2869.jpg
^^ şu fotoğrafa uygun bir şekilde,çünkü başka bir forumda avatarım böyle,uygun olsun istiyorum
@mena kusura bakma zaten arkadaşlarımdan olmadığı sürece isteğe ayıracak vaktim yok. ^^" bi de istek yaparken (herhangi birinden) hangi resimden istediğini belirtirsen ve o resmin yüksek kalitede bir halini verirsen daha iyi olur. Düşük kaliteli resimle uğraşmak zordur ve pek bir şey de çıkmaz zaten sonunda...
@Marisa Scarlet teşekkür ederim
@Marisa Scarlet teşekkür ederim
.
McFly ♥
108. sayfa (Toplam 108 sayfa) [ 1620 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |